Dissident One:ㅤDr. Peter McCullough vertelt Joe Rogan dat de samenleving in een COVID ‘psychose’ zit

dissident-one:ㅤdr.-peter-mccullough-vertelt-joe-rogan-dat-de-samenleving-in-een-covid-‘psychose’-zit

,

McCullough schetste de vier belangrijkste stappen die genomen moeten worden om de massa effectief te hypnotiseren tot volledige volgzaamheid, meldt LifeSite.

Prominent Amerikaans arts Dr. Peter McCullough legde aan podcasthost Joe Rogan uit hoe het mogelijk was dat de hele wereld onder een “massa-formatiepsychose” werd gebracht met betrekking tot het mainstream COVID-verhaal.

In een interview met de immens populaire Joe Rogan Experience podcast, gebruikte Dr. Peter McCullough, een expert op het gebied van de vroege behandeling van COVID-19, de theorie van “massavorming,” voorgesteld door de Belgische hoogleraar klinische psychologie Dr. Mattias Desmet, om uit te leggen hoe de hele wereld in de ban is geraakt van het COVID narratief van de mainstream media.

Hier kun je het interview ook zien:

https://t.co/R04zyLz0LO

— Peter McCullough, MD MPH (@P_McCulloughMD) December 20,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: