Dissident One:ㅤErdogan zegt dat hij hoopt dat Frankrijk ‘zo snel mogelijk van Macron af is’

dissident-one:ㅤerdogan-zegt-dat-hij-hoopt-dat-frankrijk-‘zo-snel-mogelijk-van-macron-af-is’

,

Het gebeurt niet vaak dat we het volledig met Erdogan eens zijn, maar dit is zo’n moment.

Na de recente onthoofdingen zit Macron in het nauw en liegt zich te barsten dat hij oei oei de Islam aan wil pakken. Ondertussen blijft hij extra geld richting de mohammedanen pompen, en stelde vandaag weer voor om discriminatie en hatespeech online harder aan te pakken. En niemand hoeft zich af te vragen tegen wie dát gericht is.

Er is maar één Jeanne d’Arc die Frankrijk kan redden:

Marion Maréchal-Le Pen heeft een oproep voor Macron

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei vrijdag dat hij hoopt dat Frankrijk zich zo snel mogelijk zal ontdoen van Emmanuel Macron, het laatste salvo in een escalerende woordenstrijd tussen de twee leiders.

Turkije is verwikkeld in een reeks geschillen met Frankrijk en zijn EU-partners,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: