Dissident One:ㅤHet militair-industrieel complex zal het geweldig vinden als er een oorlog met China uitbreekt – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-militair-industrieel-complex-zal-het-geweldig-vinden-als-er-een-oorlog-met-china-uitbreekt-–-dissidentnl

29-07-22 11:06:00,

George Orwell zei ooit dat “oorlog tegen een vreemd land alleen gebeurt als de geldklasse denkt er profijt van te hebben”, en hij had het bij het rechte eind. Oorlog is enorm winstgevend, en toen de conflicten in Irak en Afghanistan waren afgelopen, had het militair-industrieel complex een nieuwe melkkoe nodig. Dus nu hebben we de oorlog in Oekraïne, en er wordt ons verteld dat die nog jaren kan duren. Het leven is weer goed voor de grote wapenproducenten, maar het kan nog beter. Een oorlog met China zou de militaire uitgaven tot ongekende hoogten doen stijgen, en we komen met de dag dichter bij zo’n conflict, schrijft Michael Snyder.

Julian Assange speaking in 2011: “The goal is to use Afghanistan to wash money out of the tax bases of the US and Europe through Afghanistan and back into the hands of a transnational security elite.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: