Dissident One:ㅤHoofdarts waarschuwt: Agressieve en ongebruikelijke kankers na Covid-‘vaccinatie’ nemen toe in Zweden (Video) – DissidentNL

dissident-one:ㅤhoofdarts-waarschuwt:-agressieve-en-ongebruikelijke-kankers-na-covid-‘vaccinatie’-nemen-toe-in-zweden-(video)-–-dissidentnl

29-07-22 03:28:00,

“Ik heb medicijnen gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen, maar nu heb ik het gevoel dat ik alleen maar toekijk hoe ze worden vermoord, en ik kan er niet veel aan doen.” – Dr. Ute Kruger.

Een hooggeplaatste Zweedse arts en onderzoeker luidt de alarmbel over het verband tussen Covid-19 vaccinaties, snelgroeiende kankers, en ontstekingsaandoeningen van de bloedvaten bij patiënten die overleden zijn na Covid-19 mRNA vaccinatie, meldt RAIR.

Dr. Ute Kruger is verbonden aan het regionale ziekenhuis in Kalmar, Zweden. In een recent interview met de Noorse vereniging van artsen en gezondheidswerkers heeft Dr. Kruger haar bezorgdheid geuit over de buitengewone aantallen agressieve kankers die zij nu ziet. Dr. Kruger, die 25 jaar in de pathologie heeft gewerkt en 18 jaar in de diagnostiek van borstkanker, heeft 8.000 autopsies bestudeerd en is nu overtuigd van het verband tussen vaccinatie en overlijden,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: