Dissident One:ㅤHorror eczeem na gen-injectie: Vuurrood gezicht, de huid schilfert af

dissident-one:ㅤhorror-eczeem-na-gen-injectie:-vuurrood-gezicht,-de-huid-schilfert-af

,

Een jonge vrouw lijdt blijkbaar aan de gevolgen van de gentherapie. Met elke dosis Covid-injecties, werd haar eczeem erger en verspreidde het zich. Haar hele gezicht is vurig rood, de huid schilfert af. Op TikTok, deelt ze haar verhaal. Nu gaat haar video viraal en heeft al miljoenen kliks. De gen-injectie kan bij de jonge vrouw een overreactie teweeg hebben gebracht, waardoor haar eczeem extreem wijdverspreid en erger werd, meldt Wochenblick.

“Laten we het over vaccinaties hebben,” begint ze haar verhaal. Ze was drie keer ingeënt. Na elke vaccinatie, verergerde haar eczeem. 29 jaar lang had ze haar dermatitis goed onder controle. Ze had alleen kleine rode vlekjes op de rug van haar handen en aan de binnenkant van haar arm – maar nooit op haar gezicht. Ze had geen dermatoloog nodig gehad.

Gezicht vlammend rood,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: