Dissident One:ㅤLevensverzekering keert niet uit, omdat het nemen van het vaccin gelijk staat aan ZELFMOORD – En dat wordt niet gedekt

dissident-one:ㅤlevensverzekering-keert-niet-uit,-omdat-het-nemen-van-het-vaccin-gelijk-staat-aan-zelfmoord-–-en-dat-wordt-niet-gedekt

,

De zaak zorgt momenteel voor opschudding en sensatie in Frankrijk. Een rijke, bejaarde Parijse zakenman uit Versailles, die vele levensverzekeringen (ter waarde van miljoenen) had afgesloten ten behoeve van zijn kinderen en kleinkinderen, overlijdt aan een Covid-vaccinatie (niet betwist door de artsen of zijn levensverzekeraars). Maar dan komt het: de verzekeringsmaatschappij betaalt de premie niet uit omdat de overledene op eigen risico heeft gehandeld toen hij de Corona-vaccinatie kreeg, meldt UME.

Het nemen van een experimentele injectie met fatale gevolgen staat gelijk aan zelfmoord

De verzekeringsmaatschappij weigerde de premie aan het gezin uit te betalen omdat de polis het gebruik van experimentele geneesmiddelen en behandelingen (waaronder de vaccinatie tegen Corona) uitdrukkelijk uitsluit. De familie klaagt vervolgens de verzekeringsmaatschappij aan, maar verliest. De rechter zegt:

“De bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn gepubliceerd en de overledene kon niet beweren daarvan niet op de hoogte te zijn geweest toen hij vrijwillig de inenting nam.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: