Dissident One:ㅤLuguber – Maniakale Ernst Kuipers wil nu kinderen boosters geven nadat hij eerder zei dat die niet goedgekeurd zijn – DissidentNL

dissident-one:ㅤluguber-–-maniakale-ernst-kuipers-wil-nu-kinderen-boosters-geven-nadat-hij-eerder-zei-dat-die-niet-goedgekeurd-zijn-–-dissidentnl

29-07-22 08:22:00,

‘Het vaccin is niet goedgekeurd voor gezonde 60-minners’, zei Kuipers eind juni in het vragenuurtje in antwoord op vragen van Kamerlid Paulusma (D66).

En vandaag meldt hij dat: “Iedereen van 12 jaar en ouder krijgt naar verwachting vanaf de 2e helft van september de mogelijkheid een herhaalprik tegen corona te halen. Zo houden we de bescherming tegen ernstige ziekte en sterfte op peil.”

Iedereen van 12 jaar en ouder krijgt naar verwachting vanaf de 2e helft van september de mogelijkheid een herhaalprik tegen corona te halen. Zo houden we de bescherming tegen ernstige ziekte en sterfte op peil.

Meer weten? 👉https://t.co/sVZSlQyeER pic.twitter.com/0WgKhNwcDn

— Ernst Kuipers (@ministerVWS) July 29, 2022

Het is inmiddels zo vaak aangetoond dat de prik niet tegen ziekte en sterfte beschermt dat dit regelrechte desinformatie is die hij verkondigt.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: