Dissident One:ㅤOekraïne – Deel II van de Russische militaire operatie ontvouwt zich

dissident-one:ㅤoekraine-–-deel-ii-van-de-russische-militaire-operatie-ontvouwt-zich

,

Deze kaart van de situatie in Oekraïne op 29 maart is verstrekt door het Franse Ministerie van Defensie.

Het is waarschijnlijk de meest realistische en neutrale die beschikbaar is. Hier staat de kaart in het groot met een verklarende legenda.

Hier is het situatierapport van Moon of Alabama:

Overzicht:

De Russische militaire operatie in Oekraïne begon met een vrij kleine troepenmacht van meer dan 150.000 man tegen een veel grotere (inclusief reservisten en territoriale troepen) Oekraïense troepenmacht van ongeveer 400.000. De Russische troepenmacht gebruikte manoeuvres om de grotere Oekraïense troepen op hun plaats te houden. Het viel op een groot front aan en dreigde grote bevolkingsconcentraties.

De Russische operaties begonnen met de vernietiging van het Oekraïense commando- en controlenetwerk. Gedurende vier weken werden de Oekraïense marine, haar luchtmacht, haar radars en luchtverdediging en een groot aantal van haar gepantserde voertuigen vernietigd. 

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: