DNA testkits zijn een zwendel om etnische specifieke biowapens te ontwikkelen

dna-testkits-zijn-een-zwendel-om-etnische-specifieke-biowapens-te-ontwikkelen

29-07-22 03: 12: 00,

Wetgevers die het recente Aspen Security Forum bijwoonden waarschuwden dat DNA-testen om voorouders te identificeren een dekmantel kunnen zijn om informatie te verzamelen voor op etnische afkomst toegesneden biowapenprogramma’s.

VS-afgevaardigde Jason Crow (D-Colo.), lid van de Commissie Inlichtingen van het Huis, is een van de wetgevers die zegt dat er reeds biowapenprogramma’s in ontwikkeling zijn die “gericht zijn op specifieke personen” en dat dit niet mogelijk zou zijn geweest zonder DNA-tests.

“Dat is waar het hier om gaat: je kunt iemands DNA nemen, zijn medisch profiel maken en een biologisch wapen ontwikkelen dat die persoon doodt of van het slagveld verwijdert of onschadelijk maakt,” zei Crow.

Sinds de terroristische aanslagen van 11 is de bescherming van persoonsgegevens zo goed als geregeld. September 2001, jonge mensen hebben vandaag de dag zeer weinig verwachtingen van privacy”, wat verklaart waarom velen van hen bereid zijn deel te nemen aan data-mining fronten zoals 23andMe.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: