Dr. Malone: Gedeelde pijn van NL en VS boeren, inflatie, woke medisch curriculum

dr.-malone:-gedeelde-pijn-van-nl-en-vs-boeren,-inflatie,-woke-medisch-curriculum

29-07-22 10:22:00,

Zoals velen van u weten, ben ik het afgelopen weekend in België en Nederland  geweest. Over een wervelende reis gesproken! In die tijd heb ik met velen gesproken over de situatie met de WEF 2030 agenda en de protesten van de boeren tegen het feit dat hun landbouwgrond hen afgenomen wordt, samen met andere gedwongen draconische maatregelen. Er was een grote eensgezindheid onder degenen met wie ik sprak dat 1) het volk in deze achter de boeren staat, 2) er in Nederland een enorme beweging is door de main stream media om informatie over deze maatregelen en de protesten te onderdrukken zodat ze het volk niet bereiken, en 3) door de onderdrukking van informatie, door de betrokkenheid van de EU – de regering deze strijd zal winnen, schrijft Dr. Robert Malone.

Maar wat mij niet vermeld werd, waren alle details die in het onderstaande artikel te vinden zijn. Het komt erop neer dat Nederland niet meer nieuwe, hoogtechnologische gebouwen mag bouwen, tenzij sommige boeren hun gebruik van stikstof verminderen. Zo eenvoudig. In wezen weerspiegelt dit een van de voornaamste klachten die eerder door Brexit-voorstanders zijn geuit – willekeurige en grillige EU-bureaucratische maatregelen die werkende boeren schade berokkenen. Voor zover ik het kan beoordelen, is de enige beschikbare remedie dezelfde die de Britten uiteindelijk hebben ingezet. De EU verlaten.

De duivel zit echter in de details, en er zijn heel wat details!

Dit artikel legt het het beste uit:

Nederland: de zomer van ontevredenheid
Spectator AU, Flat White, 28 juli 2022

Nederland is afgegleden tot een ideologisch oorlogsgebied tussen aan de stad gebonden bureaucraten die hun klimaatgeloofsbrieven op het wereldtoneel proberen op te poetsen, en de plaatselijke boeren die Europa al eeuwenlang voeden.

Zoals een boer zei: “Dit is geen democratie meer: het is een dictatuur.”

Boeren hebben tientallen blokkades op snelwegen opgeworpen door grote hopen mest op verkeersknooppunten te dumpen om een zo groot mogelijke verkeerschaos te veroorzaken. Anderen hebben sommige van deze hopen in brand gestoken en ze laten smeulen, net als de woede van de burgers.

De toename van de protestactiviteit begon op woensdagmorgen en breidde zich uit over het oosten van Nederland.

“Geen boeren – geen voedsel!” Las een bord dat aan de voorkant van een tractor bevestigd was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: