Dr. Robert Malone twijfelt aan de theorie dat er binnenkort gevaarlijke nieuwe COVID-varianten zullen zijn

dr.-robert-malone-twijfelt-aan-de-theorie-dat-er-binnenkort-gevaarlijke-nieuwe-covid-varianten-zullen-zijn

29-07-22 03: 19: 00,

Terwijl Dr. Malone vroeger openstond voor het standpunt van Dr. Geert Vanden Bossche dat vaccins zeer virulente varianten produceren, gelooft hij nu dat de “uitbraakmutanten” niet afkomstig zijn van de gevaccineerden zelf maar van de immuno-incompetente personen.

Dr. Robert Malone beweerde dat een door Dr. Geert Vanden Bossche naar voren gebrachte paniekhypothese – dat zich een zeer virulente COVID-variant zal ontwikkelen als gevolg van de massale vaccinatiecampagne – “onjuist” was. Vanden Bossche nodigde Malone vervolgens uit voor een openbaar debat over de kwestie.

In een interview met de Australische journaliste Maria Zeee op 18. In mei voorspelde Vanden Bossche “een explosie” van deze nieuwe virulente COVID-variant in sterk gevaccineerde landen “in de komende twee maanden”. En na de eerste uitbraak, “zal het zich zeer, zeer snel verspreiden” over de hele bevolking, vooral de gevaccineerden treffen, een groot aantal ziekenhuisopnames veroorzaken, het gezondheidssysteem laten instorten en een “chaos” veroorzaken.

De Belgische veterinaire wetenschapper,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: