Duits oorlogsoffensief: regering keurt 100 zelfrijdende houwitsers voor Oekraïne goed

duits-oorlogsoffensief:-regering-keurt-100-zelfrijdende-houwitsers-voor-oekraine-goed

29-07-22 03: 25: 00,

Volgens berichten in de media heeft de Duitse regering haar goedkeuring gehecht aan de verkoop van 100 zelfrijdende houwitsers 2000 aan Oekraïne. De reeds massale wapenleveranties worden dus vele malen vermenigvuldigd. Een woordvoerder van het ministerie van Economische Zaken raamde de kosten van de houwitsers op 1,7 miljard euro. Tot dusver heeft Berlijn wapens ter waarde van 600 miljoen euro aan Kiev geleverd.

De enorme deal werd twee weken geleden al achter de schermen opgezet. Volgens informatie van Spiegel heeft het ministerie van Economische Zaken onder leiding van Robert Habeck (Groenen) het Duitse wapenbedrijf op 13 het groene licht gegeven. In juli kreeg het Duitse wapenbedrijf Krauss-Maffei Wegmann (KMW) een vergunning voor de productie van de zelfrijdende houwitsers. KMW had slechts twee dagen eerder een overeenkomstige aanvraag ingediend. Bij KMW “moet nu onmiddellijk worden begonnen met de productie van de wapensystemen”.

Heel direct gaat het bij de levering van de houwitsers om het escaleren van de NAVO-proxy-oorlog tegen Rusland in Oekraïne en het voeren ervan over een lange periode. “De productie van alle houwitsers zal naar verwachting meerdere jaren duren,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: