Er zijn zoveel mensen die nu “plotseling en onverwacht” sterven dat “onze vrije pers” het nauwelijks meer kan verbergen

er-zijn-zoveel-mensen-die-nu-“plotseling-en-onverwacht”-sterven-dat-“onze-vrije-pers”-het-nauwelijks-meer-kan-verbergen

29-07-22 09:01:00, De tol van “vaccinatie” zal spoedig te duidelijk zijn voor welke propaganda dan ook om die te verdoezelen – zoals we nu zien in de VS en Canada, Ierland, Cyprus, Sri Lanka en Australië, schrijft Mark Crispin Miller.

Vooruitlopend op de compilatie van deze week van verslagen van “plotselinge sterfgevallen” in de hele wereld, plaats ik hier verschillende stukken – uit de VS, Canada, Ierland, Cyprus, Sri Lanka en Australië – die erop wijzen dat de wereldwijde tol van “vaccinatie” zo dramatisch aan het versnellen is, met zo veel mensen die “plotseling sterven”, dat het binnenkort voor niemand meer te verbergen zal zijn, behalve voor de klinisch krankzinnigen.

En wat zal er dan gebeuren? Welke nieuwe hel zullen zij ontketenen om het onderwerp te veranderen? Of zal de mensheid eindelijk wakker worden, en als één man strijden om de daders van deze allergrootste misdaad, en hun medeplichtigen, voor het gerecht te brengen?

We zullen zien – maar eerst moeten we eindelijk zien wat er overal om ons heen gebeurt, elk uur van elke dag, en ervoor zorgen dat anderen het ook zien:

VERENIGDE STATEN

Drie voormalige footballspelers zijn “plotseling” binnen twee dagen overleden:

Voormalig Eagles speler Charles Johnson overlijdt op 50-jarige leeftijd, 20 juli 2022

Voormalig NFL receiver Charles Johnson, die twee seizoenen bij de Eagles doorbracht vroeg in de Andy Reid jaren, is op 50-jarige leeftijd overleden.

CBS 17 in Wake Forest, North Carolina, meldde het nieuws op dinsdagavond. De doodsoorzaak van Johnson was nog niet vrijgegeven, volgens het bericht.

Johnson, die werkzaam was geweest als assistent atletiek directeur aan de Heritage High School in North Carolina, heeft negen seizoenen in de NFL doorgebracht. Johnson werd in 1994 in de eerste ronde (nr. 17) door de Pittsburgh Steelers uit Colorado gekozen.

https://sports.yahoo.com/former-eagles-receiver-charles-johnson-033200539.html

College football nieuws: Voormalig Notre Dame lineman Paul Duncan dood op 35-jarige leeftijd, 20 juli, 2022

Tragedie heeft de college football gemeenschap getroffen, want voormalig Notre Dame offensive lineman Paul Duncan is op 35-jarige leeftijd overleden.

Ellen Duncan, de vrouw van Paul, kondigde zijn dood aan op sociale media.

“Paul kreeg een hartstilstand terwijl hij aan het hardlopen was in onze buurt. Vandaag is hij hersendood verklaard.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: