Eric Schmidt: AI is net zo krachtig als atoombommen

eric-schmidt:-ai-is-net-zo-krachtig-als-atoombommen

29-07-22 11: 55: 00,

Eric Schmidt is een van de belangrijkste mondiale technocraten en de vermoedelijke opvolger van Henry Kissinger, die beiden lid zijn van de elitaire Trilaterale Commissie die aan de wieg staat van de moderne technocratie. De vergelijking van AI met atoombommen is onjuist, want atoombommen vernietigen daadwerkelijk materie, terwijl AI nog steeds moeite heeft om een auto in een rechte lijn te besturen. Suggereert Schmidt dat AI een massavernietigingswapen aan het worden is? ⁃ TN Editor

Voormalig Google CEO Eric Schmidt vergeleek AI met kernwapens en riep op tot een afschrikkingsregime vergelijkbaar met de wederzijdse vernietigingsgarantie die ’s werelds machtigste landen ervan weerhoudt elkaar te vernietigen.

Schmidt sprak op 22. Juli op het Aspen Security Forum bij een paneldiscussie over nationale veiligheid en kunstmatige intelligentie over de gevaren van AI. Gevraagd naar de waarde van moraliteit in technologie, legde Schmidt uit dat hij zelfs in de begindagen van Google naïef was geweest over de kracht van informatie.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: