ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤWe are on the Verge of an NWO Currency

forbiddenknowledgetv.net:ㅤwe-are-on-the-verge-of-an-nwo-currency

29-07-22 03: 36: 00,

door John Bowne

Onlangs zijn de Centrale Bank Digitale Valuta’s (CBDC’s) het nieuwe gespreksonderwerp geworden, omdat ze leiden tot De creatie van een wereldwijd valutasysteem.

Als de architecten van meerdere wereldwijde crisisgebeurtenissen over de tirannie gieten. “Het IMF geniet van een verheven positie als de ‘probleemoplosser’ waartoe de meeste naties zich wenden voor hulp.” Racketeering op wereldschaal.

Zero Hedge legde onlangs de puzzelstukjes bij elkaar betreffende de door de Democraten voorgestelde 650 miljarden dollar overspoeling van het IMF met SDR’s (Special Drawing Rights) fondsen. De Oekraïense oorlog is niet louter een witwasoperatie,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: