ForbiddenKnowledgeTV.net:Hunter Biden gaat aangeklaagd worden

forbiddenknowledgetv.net:hunter-biden-gaat-aangeklaagd-worden

29-07-22 05: 40: 00,

Turning Point USA oprichter, Charlie Kirk vraagt Kash Patel, voormalig stafchef van waarnemend minister van defensie Chris Miller of de materialen op Hunter Biden’s Laptop from Hell het niveau van verraad bereiken, namens Hunter en zijn vader president Biden, voor wie hij de zakman is geweest in een uiterst schadelijke invloed-delicten-operatie, de Verenigde Staten uitverkopend gedurende zijn hele volwassen leven.

Kash grinnikt en legt uit waarom hij, als voormalig federaal aanklager, Hunter Biden eerst zou berechten voor belastingontduiking en hem dan later zou berechten voor “samenzweringsgedoe – als het toegevoegde waarde had”.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: