Grote stappen van de Grote Reset: Sri Lanka – Benzine rantsoenen verstrekt via QR-code; Hong Kong – Elektronisch polsbandje voor mensen die besmet zouden zijn met covids

grote-stappen-van-de-grote-reset:-sri-lanka-–-benzine-rantsoenen-verstrekt-via-qr-code;-hong-kong-–-elektronisch-polsbandje-voor-mensen-die-besmet-zouden-zijn-met-covids

29-07-22 10: 00,

De nieuwe president van Sri Lanka, die een “Agenda Contributor” is voor het World Economic Forum, voert nu een op QR-codes gebaseerd digitaal identificatiesysteem in om benzine te rantsoeneren voor burgers, volgens een bericht van LifeSiteNews.

“Na aanvankelijke technische problemen werd het QR FuelPass-systeem vandaag met succes getest. Het proefproject zal vanaf volgende week op nationaal niveau worden voortgezet. [Het programma voor brandstofquota, dat wordt bepaald aan de hand van het laatste cijfer van het kenteken van auto’s, zal de komende dagen de rijen voor brandstof verlichten en de distributie over het hele eiland versnellen,” kondigde de Sri Lankaanse minister van Energie en Energie, Kanchana Wijesekera, afgelopen donderdag aan onder de nieuwe president Ranil Wickremesinghe.

“Ik dank de eigenaars van de benzinestations die de rit hebben gesteund, het publiek dat de rit heeft omarmd en gesteund, het personeel van de hulpdiensten en de vrijwilligers die hebben geholpen bij de uitvoering van de rit. Sommige benzinestations hebben [het systeem] niet overgenomen, [en] sommige mensen hebben [QR-codes] gemanipuleerd [en] vervalst en wilden dat niet,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: