Gynaecoloog ontdekt dat 74% van de gevaccineerde vrouwen een miskraam krijgt en wordt ontslagen

gynaecoloog-ontdekt-dat-74%-van-de-gevaccineerde-vrouwen-een-miskraam-krijgt-en-wordt-ontslagen

29-07-22 05: 38: 00,

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney staat in contact met de Australische gynaecoloog Luke McLindon, die werkzaam is in Brisbane in de Australische deelstaat Queensland.

McLindon, voorzitter van het Australische Instituut voor Herstellende Reproductieve Geneeskunde, werd afgelopen vrijdag plotseling ontslagen. Volgens O’Looney was dit omdat hij weigerde de Covid-prik te nemen, maar ook omdat hij op het punt stond gegevens vrij te geven over miskramen na vaccinatie.

De arts heeft een week de tijd om zijn kantoor te ontruimen.

Direct naar video:

McLindon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar miskraampercentages na vaccinatie. Hij vertelde O’Looney dat normaal gesproken vijf tot 16 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt. Sinds de invoering van het Corona-vaccin is dit percentage opgelopen tot 74 procent.

Dit verklaart waarom ziekenhuizen dode baby’s rechtstreeks naar het crematorium brengen en begrafenisondernemingen links laten liggen, aldus O’Looney. In een korte video update, zegt hij dat busjes met verschillende babylijkjes rechtstreeks naar crematoria gaan.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: