Het gevaar van liegen over het falen van mRNA-vaccins

het-gevaar-van-liegen-over-het-falen-van-mrna-vaccins

29-07-22 02: 36: 00,

Door Alex Berenson: Hij is een voormalig verslaggever van de New York Times en de auteur van 13 romans, drie non-fictie boeken en de pamfletten Unreported Truths. Zijn laatste boek, PANDEMIA, over het coronavirus en onze reactie daarop, is gepubliceerd op 30. November.

Het is niet precies wat je denkt.

Het snelle herstel van Joe Biden van Covid zal het einde van de epidemie betekenen voor iedereen behalve de meest geharde hysterici.

Als een 79-jarige die amper een zin kan afmaken het virus in een paar dagen kan verslaan, zal zelfs Molly Jong-Fast het moeilijk vinden om niet doodsbang te zijn. Ja, een andere variatie kan de calculus veranderen. Maar op dit moment zit ik op een Acela van New York naar Washington, het gebied met de grootste Covid angst in de Verenigde Staten, en bijna niemand is gemaskerd.

(Arme, arme New York Times, niemand luistert meer naar hen.)

Het einde van het verplicht maskeren markeerde de eerste fase van Covid’s neergang als een culturele kracht;

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: