Het uiteindelijke doel: de voortdurende ontmanteling van de hele samenleving om een slavenstaat te creëren, geregeerd door de weinigen

het-uiteindelijke-doel:-de-voortdurende-ontmanteling-van-de-hele-samenleving-om-een-slavenstaat-te-creeren,-geregeerd-door-de-weinigen

29-07-22 01: 00,

“Ongehoorzaamheid is het ware fundament van vrijheid. De gehoorzamen moeten slaven zijn.”
Henry David Thoreau

Hoe denk je dat het voelt om te leven in een gemoedstoestand waarin alles wat er in dit mensenleven gebeurt als natuurlijk, ongepland, toevallig of op de een of andere manier onvermijdelijk wordt beschouwd? De voorwaarde voor deze staat van bewusteloosheid is te leven in een wereld van clichés en het overnemen van de gedachten van anderen – meestal vreemden. Dit is het geloof van de massa’s, niet omdat zij geen keus hebben of spontaan voor een dergelijk vertrouwen hebben gekozen, maar omdat zij generaties lang geconditioneerd zijn om de gepropageerde leugens te aanvaarden en ernaar te handelen, die hen hun hele leven lang zijn ingeprent door staatsactoren met zeer snode bedoelingen.

Al dit bedrog is niets anders dan een geprogrammeerde massamarketing van desinformatie, een indoctrinatie van de velen ten voordele van de weinigen – door middel van een overvloed aan hersenspoeltechnieken.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: