Hoe te lachen om de sancties in Rusland

hoe-te-lachen-om-de-sancties-in-rusland

29-07-22 03: 34: 00,

Een klein verhaal gaat momenteel viraal in Russische Telegram kanalen en werpt een humoristische blik op de onzin van het EU-beleid.

Aangezien ik af en toe humoristische verhalen publiceer voor het weekend op vrijdag, vertaal ik hier een Telegram post die momenteel viraal gaat in Russische Telegram kanalen en die het sanctiebeleid van de EU zeer treffend beschrijft. Zoals ik al zei, het is humor, elke gelijkenis met echte feiten en mensen zou puur toeval zijn.

Begin van de vertaling:

In het algemeen ziet de ongebruikelijke economische oorlog tussen Europa en Rusland er tot nu toe ongeveer zo uit.

Europa: Rusland, dat is het, je hebt het overdreven, we stoppen je export en beginnen je import te verminderen. Wij hebben alle financiële macht van het westerse blok aan onze kant, alle ratingbureaus, de grote afzetmarkten, spitstechnologie en twee drukpersen. Je bent de klos. Echt niet… Je gaat dood. Oké. Is dat alles?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: