Moon of Alabama: Michael Hudson: Amerikaanse diplomatie als een tragisch drama. Naakt kapitalisme

moon-of-alabama:-michael-hudson:-amerikaanse-diplomatie-als-een-tragisch-drama.-naakt-kapitalisme

29-07-22 10: 15: 00,

Yves hier. Amerikaanse diplomatie is een oxymoron geworden. Michael Hudson legt uit dat wat de VS graag afschildert als het bevorderen van democratie, in feite de reikwijdte van het neoliberalisme uitbreidt. En terwijl we ooit wat wortels aanboden als onderdeel van het proces, lijkt het er nu op dat Amerika in de “De afranselingen zullen doorgaan totdat het moreel verbetert” modus zit.

Door Michael Hudson, hoogleraar economie aan de universiteit van Missouri, Kansas City, en wetenschappelijk medewerker aan het Levy Economics Institute van Bard College. Zijn laatste boek is The Destiny of Civilization. Oorspronkelijk gepubliceerd op zijn website

Zoals in een Griekse tragedie waarvan de protagonist precies het lot teweegbrengt dat hij heeft willen vermijden,

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: