Nicolas A. Rimoldi: “De grondrechten gelden voor iedereen, ze zijn onschendbaar”

nicolas-a.-rimoldi:-“de-grondrechten-gelden-voor-iedereen,-ze-zijn-onschendbaar”

29-07-22 10: 00,

MASS-VOLL! heeft vandaag samen met partners uit de burgerrechtenbeweging het soevereiniteitsinitiatief aan de Bondskanselarij voorgelegd. Daarmee wil zij de grondwettelijke rechten van de burgers beschermen tegen aantastingen door bijvoorbeeld de WHO.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de afgelopen twee jaar een enorme macht gaan uitoefenen. Wat de organisatie aan de staten voorschreef in de strijd tegen het coronavirus, hebben de meeste van hen één op één uitgevoerd. Velen zien deze kolossale macht als een groot gevaar, inclusief MASS-VOLL! voorzitter Nicolas A. Rimoldi. Voor hem moet de WHO worden afgeschaft.

Reeds begin juni kondigde Rimoldi aan dat hij een soevereiniteitsinitiatief zou lanceren (wij meldden). Vandaag, woensdag, heeft MASS-VOLL! samen met vele partners uit de burgerrechtenbeweging de initiatief-tekst ingediend bij de Bondskanselarij in Bern. Het doel van het initiatief is de grondwettelijke rechten van de burgers te beschermen tegen de opdringerigheid van derden, zoals de WHO.

Want voor Rimoldi is het duidelijk: de Zwitserse politiek moet in Zwitserland beslist worden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: