Ontslagen Canadese piloot zegt dat hij ‘direct’ bewijs heeft van COVID-gerelateerde vaccinatieschade bij collega’s

ontslagen-canadese-piloot-zegt-dat-hij-‘direct’-bewijs-heeft-van-covid-gerelateerde-vaccinatieschade-bij-collega’s

29-07-22 02: 00: 00,

Een voorbeeld is een piloot die “zich onder dwang heeft laten vaccineren om zijn baan te behouden” en nu “de pechvogel is met de ongewenste voorvallen waarbij een hartstilstand kan betekenen dat hij niet meer kan vliegen”.

Een voormalige kapitein-opleidingsleider van WestJet die werd ontslagen omdat hij weigerde te voldoen aan het COVID-vaccinatiemandaat van de luchtvaartmaatschappij, zei dat vaccinatieverwondingen “zeker” voorkomen bij actieve piloten in Canada.

“Ik heb direct anekdotisch bewijs,” vertelde Rob Simpson, een voormalig Boeing 737 training captain bij WestJet, aan LifeSiteNews.

Simpson is de woordvoerder van Cause for Action, Justice For WestJetters, een groep 140 voormalige WestJet werknemers die de luchtvaartmaatschappij en de Canadese federale regering aanklagen over de COVID jab mandaten.

Hij vertelde LifeSiteNews dat hij met zekerheid kan zeggen dat COVID vaccinatie bijwerkingen veroorzaakt bij piloten.

Simpson zei dat een piloot die hij kent zich heeft laten vaccineren onder dreiging van het verliezen van zijn baan.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: