Recente ontwikkelingen met Rusland en de wereld wijzen onvermijdelijk op een nieuwe wereldorde

recente-ontwikkelingen-met-rusland-en-de-wereld-wijzen-onvermijdelijk-op-een-nieuwe-wereldorde

29-07-22 11: 25: 00,

Door James O’Neill: Hij is een voormalig advocaat die in Australië woont, exclusief voor het online tijdschrift “New Eastern Outlook”.

Vorige week hebben de Russische president Poetin, de Turkse president Erdogan en de Iraanse president Raisi elkaar ontmoet in de Iraanse hoofdstad Teheran. Nog niet zo lang geleden zou een ontmoeting tussen deze drie mannen, vooral in de Iraanse hoofdstad Teheran, ondenkbaar zijn geweest. De bijeenkomst bewees hoezeer de wereld in korte tijd is veranderd.

Iran is onlangs toegetreden tot de Sjanghai Samenwerkingsorganisatie en heeft een aanvraag ingediend om lid te worden van de BRICS-groep, evenals Turkije. De gedachte dat Turkije zou toetreden tot een dergelijke groep, waarvan Rusland en China de twee sterkste leden zijn en die een felle tegenstander is van de door de VS geleide coalitie van westerse staten, zou ondenkbaar zijn geweest. Dit toont aan hoeveel de wereld is veranderd en verandert in een zeer korte tijd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: