Regering: Als we deze informatie publiceren, zullen de mensen geen vaccins willen, dus doen we het niet.

regering:-als-we-deze-informatie-publiceren,-zullen-de-mensen-geen-vaccins-willen,-dus-doen-we-het-niet.

29-07-22 05: 39: 00,

De echtgenoot van Vikki Spit is overleden aan het Corona-vaccin van AstraZeneca. Omdat het farmaceutisch bedrijf beschermd is tegen aansprakelijkheid, kan zij AstraZeneca niet aanklagen.

Spit heeft bij de Britse regering een verzoek ingediend om te achterhalen waarom vaccinproducenten beschermd zijn. Zij is met name op zoek naar informatie die deze verordening zou kunnen omzeilen, zoals de indiening van vervalste gegevens.

De regering antwoordde dat zij over de door Spit gevraagde informatie beschikte, maar deze niet kon delen omdat deze van invloed zou kunnen zijn op de acceptatie van vaccins en de commerciële belangen van de regering en de vaccinproducenten.

WATCH: weduwe Vicky Spit @BuckYouHorses diende Freedom of Information Request in bij de Britse overheid over de vraag waarom vaccinmakers een schadeloosstelling hebben:

Vicky: “Ze hebben letterlijk gezegd…we weten dingen die als we het publiek zouden vertellen ze deze vaccins niet zouden willen krijgen, dus we gaan het je NIET vertellen” https://t.co/0NoOXhqalU pic.twitter.com/AYZEdqMAqq

– Maajid أبو عمّار (@MaajidNawaz) Juli 22, ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: