RubikonNews:ㅤDe rekening alstublieft

rubikonnews:ㅤde-rekening-alstublieft

29-07-22 01: 00: 00,

Het is verbazingwekkend dat juist de partijen die zogenaamd zo begaan zijn met milieubescherming, het Corona-regime hebben gesteund. Of het nu de Groenen zijn, die voor de strenge maskeringsplicht, de verplichte vaccinatie en alle andere maatregelen bullshit hebben gestemd, of het nu schijnbaar linkse mensen zijn, of het nu vrijdag-voor-toekomst-we-redden-de-wereld kinderen zijn, die zoveel om de natuur geven dat ze geen enkele remming hebben om de maatregelen op militant ideologische wijze te verdedigen, uit te voeren en aan anderen op te leggen. Zoals eerder voorspeld in dit portaal, heeft dit fascisme destructieve effecten op ons milieu, die nu steeds duidelijker worden.

Vanwege de maatregelen, niet “het virus”,

” Lees verder op Rubikon Nieuws

%d bloggers liken dit: