RubikonNews:Groene stormram van het kapitaal

rubikonnews:groene-stormram-van-het-kapitaal

29-07-22 03: 00: 00,

Sommigen waren geschokt en verbaasd over de vurigheid waarmee met name groene politici aandrongen op de afschaffing van de grondrechten na het Corona-regime. Anderen zijn dat nu wel, wanneer zij zien hoe bijvoorbeeld de Groene minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock zich als agitator voor de oorlogsinspanning van de NAVO opstelt. Toch gaat het temmen en optuigen van de Groenen al minstens 25 jaar terug.

In de BRD werden de Groenen opgericht 1980, in Oostenrijk – als een unie van twee voorgangers – 1986. In beide landen zijn ze een soort partijpolitieke institutionalisering van delen van bepaalde bewegingen: de antikernenergiebeweging in het bijzonder en de milieubeweging in het algemeen, maar ook de vredesbeweging,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: