The Saker:ㅤEuropa gehypnotiseerd in oorlogseconomie

the-saker:ㅤeuropa-gehypnotiseerd-in-oorlogseconomie

29-07-22 10: 14: 00,

Door Jorge Vilches voor de Saker Blog

Tweeëndertig jaar geleden haalden Duitsers enthousiast de Berlijnse muur neer. Nu, gevangen door sluwe Angelsaksische mondiale elites, helpen Duitsers andere Europese “nuttige idioten” om een veel hogere en dikkere muur op te trekken om zich af te sluiten van Rusland dat hen in een oorlogseconomie leidt. Maar zoals de Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gewaarschuwd… “ de aanpak heeft duidelijk gefaald – sancties hebben averechts gewerkt – en onze auto heeft nu 4 vier lekke banden” … Vraag: voertuigen hebben toch niet meer dan 2 reservebanden bij zich? Een snelle en onschuldige manier om een dergelijke ondoorgrondelijke Europese misrekening te verklaren is aan te nemen dat het leiderschap van de EU in een diepe hypnotische trance is verzonken en slechts blindelings de instructies van de VS en het VK volgt in het kader van het oorlogszuchtige beleid van Stoltenberg-Johnson. Per “ The Telegraph” Ref #1 https://www.rt.com/news/559682-johnson-uk-nato-ukriaine Ref #2 https://www.rt.com/news/559785-orban-eu-gas-oorlog-economie/

Flat Tire Repair Near Me | Pep Boys Tire Services

suïcidale niet-levering

De aanvoerlijnen die tot 2022 met succes Europa en Rusland verbonden, vergden tientallen jaren van zeer hard werken om te ontwikkelen.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: