The Saker:Meesters en Afgezanten De Spectaculaire Ineenstorting van Duits-Japanse Betrekkingen onder Gedwongen Globalisme

the-saker:meesters-en-afgezanten-de-spectaculaire-ineenstorting-van-duits-japanse-betrekkingen-onder-gedwongen-globalisme

29-07-22 11: 01: 00,

Door Thorsten J Pattberg voor de Saker Blog

In juni 2022 woonde ik toevallig een openbare lezing bij van de Duitse ambassadeur in het Duitse Huis in Tokio. Wat de goede man daar uit de politieke doos zat te kletsen… dat was dom van hem!

Ik wilde er meteen over schrijven, maar toen kreeg ik medelijden met deze stuntelende zonderling. Het leek erop dat hij “niet nodig is in Tokio.” En bovendien wilde ik geen tumult veroorzaken in de expatgemeenschap.

In principe is het gedaan met de Duits-Japanse betrekkingen en hebben ze geen toekomst. We hebben een grote oorlog nodig of twee nieuwe landen om iets duurzaams te beginnen. Onder de huidige werelddictatuur van de VS is herstel sowieso niet mogelijk. Tenzij “Germania” en “Shin Dai Nippon Teikoku” weer soevereine naties worden, blijft alles hier geforceerd en gesimuleerd verzonnen om de liegende wereldvreters in Washington en Berlijn te behagen.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: