Verzonnen diagnoses om vaccinatieschade te verdoezelen – een fraude zo oud als vaccinatie zelf

verzonnen-diagnoses-om-vaccinatieschade-te-verdoezelen-–-een-fraude-zo-oud-als-vaccinatie-zelf

29-07-22 12: 29: 00,

childrenshealthdefense.org: Mensen die schade hebben opgelopen door COVID-vaccins 19 zijn zich er misschien niet van bewust, maar de bewering dat verwondingen en sterfgevallen na het vaccin slechts “trieste toevalligheden” zijn – en verre van uniek voor pandemische vaccins – is een truc die even oud is als het vaccineren zelf.

Zogenaamde “fact-checkers” moeten dubbel werken om het onweerlegbare feit te ontkennen dat COVID 19 vaccins op grote schaal verwondingen en sterfgevallen veroorzaken.

Vaccinvoorstanders en hun handlangers in de media hebben hun doofpottactiek tot absurde extremen gevoerd door bijvoorbeeld de talrijke fatale hartaanvallen en nachtelijke sterfgevallen onder atleten en jonge volwassenen toe te schrijven aan een griepaandoening die “sudden adult death syndrome” of “sudden arrhythmic death syndrome” (SADS) wordt genoemd.

Wat de COVID 19 vaccin slachtoffers echter niet noodzakelijkerwijs beseffen, is de bewering dat post-vaccin verwondingen en sterfgevallen slechts “trieste toevalligheden” zijn – die geenszins uniek zijn voor de pandemische vaccins – een list,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: