Volgt de Amerikaanse medische wetenschap de Amerikaanse economie op de weg naar de ondergang?

volgt-de-amerikaanse-medische-wetenschap-de-amerikaanse-economie-op-de-weg-naar-de-ondergang?

29-07-22 02: 55: 00,

Volgt de Amerikaanse medische wetenschap de Amerikaanse economie op de weg naar de ondergang?

Zoals ik onlangs schreef, heeft de VS niet langer een economie. Amerika is een markt voor goederen die in het buitenland met buitenlandse arbeidskrachten worden gemaakt en door Amerikaanse multinationals aan Amerikanen worden verkocht. De VS, die vroeger hun eigen industrieprodukten en voedsel produceerden, importeren nu veel ervan. Het resultaat is dat steeds minder Amerikaans inkomen gebaseerd is op de productie van goederen en diensten die door Amerikanen worden geconsumeerd. Dit is de weg van deïndustrialisatie en armoede.

Amerika heeft niet alleen geen economie meer, het lijkt ook geen economische statistieken meer te hebben die veel zin hebben. De inflatie zou bijvoorbeeld 9 procent per jaar bedragen, maar de goud- en zilverprijzen zijn gedaald, met een daling van ongeveer 250 dollar per ounce en een daling van ongeveer 6 dollar per ounce.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: