Wie regeert ons echt? – Raik Garve

wie-regeert-ons-echt?-–-raik-garve

29-07-22 03: 32: 00,

Deze vraag zou ook anders kunnen worden geformuleerd: Wie of wat domineert en beheerst uw leven of beheerst uw dagelijks gedrag ? Een typisch standaard antwoord hier is meestal: Volg het geldspoor en ontdek wie het monetaire en economische systeem controleert. Dit mag dan voor een groot deel waar zijn, maar de sociale processen van vandaag worden gestuurd en gecontroleerd door geheel andere mechanismen, die bij de meeste mensen onbekend zijn. Het gaat hier om niets minder dan de grondregels van het scheppingsspel, want het grootste mysterie in deze wereld is de mens zelf en de krachten die in hem sluimeren. Maar zolang de mens zijn ware aard niet kent en begrijpt, blijft hij een onbewuste speelbal van vreemde krachten en machten, die hem gebruiken voor hun eigen egoïstische belangen, volgens het motto: Iedereen dient zichzelf naar de mate van zijn begrip en naar de mate waarin hij andere machten, die meer begrijpen, niet begrijpt.

Hoe dit machtsspel precies werkt,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: