Wil Rusland zich terugtrekken uit de WHO, de WTO en andere VN-organisaties?

wil-rusland-zich-terugtrekken-uit-de-who,-de-wto-en-andere-vn-organisaties?

29-07-22 10: 54: 00,

Staat Rusland op het punt zich terug te trekken uit de Wereldhandelsorganisatie (WTO) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – en mogelijk ook uit andere VN- en internationale organen?

Deze kwestie heeft weinig of geen aandacht gekregen in de westerse mainstream media.

Volgens de plaatsvervangend voorzitter van de Russische Doema, Pjotr Tolstoj, overweegt de Russische regering de mogelijkheid om zich terug te trekken uit een aantal VN-organisaties, met name de WHO en de WTO, die volgens haar Rusland meer kwaad dan goed doen. Dit zou met name het geval kunnen zijn met de WTO, waartoe Rusland pas na acht jaar onderhandelen is toegetreden 2012, aangezien de WTO landen die onder het westerse sanctieprogramma vallen, toestaat de tarieven op Russische goederen veel verder te verhogen dan de WTO-richtsnoeren voorschrijven.

In reactie op de invasie van Oekraïne heeft de WTO de status van “meest begunstigde natie” van Rusland ingetrokken, wat verschillende landen ertoe heeft aangezet de handelspreferenties van Moskou op te schorten en tarieven in te stellen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: