Zelensky vertelt de Amerikanen dat zijn land belangrijker voor hen moet zijn dan hun eigen land

zelensky-vertelt-de-amerikanen-dat-zijn-land-belangrijker-voor-hen-moet-zijn-dan-hun-eigen-land

29-07-22 12:37:00,

Het is begrijpelijk waarom de mensen beledigd zouden zijn door een buitenlandse leider die hun zegt de belangen van zijn land boven die van henzelf te stellen en zich niets aan te trekken van de inflatie. Het is meer dan respectloos nadat zij al genoeg geleden hebben om hem te helpen. Zelensky is echter nooit gelukkig, tenzij hij hoort over meer rijkdom die van de Amerikanen aan de Oekraïners wordt herverdeeld, schrijft Andrew Korybko.

De megalomane leider van Oekraïne heeft de Amerikanen verteld dat zij zijn land meer moeten steunen dan hun eigen land, waarbij hij letterlijk beweerde dat “inflatie niets is, COVID niets is”, en dat zij zich allemaal moeten blijven opofferen om Kiev te helpen Rusland te verslaan. Dit is geen zogenaamde “Russische propaganda”, maar een rechtstreeks citaat uit het interview dat Zelensky zojuist aan Piers Morgan gegeven heeft. De Amerikanen zullen er begrijpelijkerwijs boos over zijn, want hij komt over als een ondankbaar iemand voor de tientallen miljarden dollars die zij hem gegeven hebben.

In de ogen van de Oekraïense leider is niets belangrijker in de wereld dan zijn land, en wie het daar niet mee eens is, doet zogenaamd wat Rusland wil. Niemand mag beweren dat zijn land op de eerste plaats moet komen, aangezien Zelensky gezegd heeft dat Oekraïne voor iedereen strijdt. Het probleem is echter dat veel mensen er niet zo over denken. Zelfs onder degenen die Kiev steunen, maken zij zich terecht meer zorgen over meer directe zaken, zoals de inflatie, de COVID, hun gezinnen, en wat dies meer zij.

Voor Zelensky is dat echter onaanvaardbaar, omdat de voortdurende informatiecampagnes van de door de VS geleide Westerse mainstream media, die erop gericht zijn hem als een “seculiere god” af te schilderen, hem duidelijk naar het hoofd zijn gestegen. Hij is zo toondoof dat hij niet eens besefte hoe kwaad zijn Vogue fotosessie veel Amerikanen zou maken, die er naïef van uitgingen dat hij naast zijn landgenoten leed en niet een luxeleventje leidde dat vermoedelijk gedeeltelijk door buitenlandse belastingbetalers wordt betaald.

Westerlingen verdienen minder dan vroeger als gevolg van de huidige recessie en zij hebben moeite om de inflatie bij te benen, maar toch wil Zelensky dat zij zich blijven opofferen om zijn land te helpen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: