Albert Einstein en Agenda 2030

albert-einstein-en-agenda-2030

29-07-22 10:27:00, VN en WEF staan achter de wereldwijde oorlog tegen boeren

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties “Agenda 2030” en de partners van de VN bij het World Economic Forum (WEF) houden rechtstreeks verband met de toenemende regelgevende aanval op landbouwproducenten van Nederland, Canada en van de Verenigde Staten tot Sri Lanka en daarbuiten.

 

In feite zijn een aantal van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN rechtstreeks verbonden met de uitvoering van wetten die de wereldwijde landbouw, veeteelt en voedselbronnen onder druk zetten.

Hooggeplaatste functionarissen van de Chinese Communistische Partij (CCP) binnen het VN-systeem hielpen bij de ontwikkeling van de SDG’s en geven momenteel leiding aan de uitvoering van de wereldwijde strategie door de organisatie.

 

“Overname van de Verenigde Naties door Peking vormt een existentiële bedreiging voor de VS: experts” GENEVA – JUNE 08: The United Nations emblem is seen in front of the United Nations Office (UNOG) on June 8, 2008 in Geneva, Switzerland. Housed at the Palais des Nations, the United Nations Office at Geneva serves as the representative office of the Secretary-General at Geneva. A focal point for multilateral diplomacy, UNOG services more than 8,000 meetings every year, making it one of the busiest conference centres in the world. With more than 1,600 staff, it is the biggest duty stations outside of United Nations headquarters in New York. (Photo by Johannes Simon/Getty Images)

 

De door de VN gesteunde duurzaamheidsvoorschriften voor landbouw en voedselproductie zouden volgens een aantal experts economische ondergang, tekorten aan essentiële artikelen, wijdverbreide hongersnood en een aanzienlijk verlies van persoonlijke vrijheden veroorzaken als ze niet worden gestopt.

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties “Agenda 2030” en de partners van de VN bij het World Economic Forum (WEF) houden rechtstreeks verband met de toenemende regelgevende aanval op landbouwproducenten van Nederland en de Verenigde Staten tot Sri Lanka en daarbuiten.

UN & WEF zitten achter de wereldwijde oorlog tegen boeren

In feite zijn een aantal van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN rechtstreeks verbonden met de uitvoering van wetten die de wereldwijde landbouw, veeteelt en voedselbronnen onder druk zetten.

Hooggeplaatste functionarissen van de Chinese Communistische Partij (CCP) binnen het VN-systeem hielpen bij de ontwikkeling van de SDG’s en geven momenteel leiding aan de uitvoering van de wereldwijde strategie door de organisatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: