Apolut:ㅤInterview met Dr Sonja Reitz – “Kunnen 100 dokters liegen?”

apolut:ㅤinterview-met-dr-sonja-reitz-–-“kunnen-100-dokters-liegen?”

30-07-22 05: 31: 00,

Gepubliceerd op: 30. Juli 2022 | Aantal reacties: nog geen

HomeopathieMet de serie “Kunnen 100 artsen liegen?” laten we zien dat er veel artsen en natuurwetenschappers zijn die de moed hebben om te zeggen wat anderen verzwijgen en verdoezelen over de Coronamaatregelen en de vaccinatie-ideologie.

Vandaag stellen we weer een doortastende en moedige arts aan u voor. Dr Sonja Reitz, een toegewijde arts wiens medische benadering zich richt op de genezende krachten van de natuur en die zich openlijk uitspreekt tegen verkeerd toegepaste wetenschap.

Weinig medici die zich uitspreken en de samenleving vermanen kan worden ontkend, maar als er veel medici zijn uit verschillende vakgebieden,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: