Apolut:Kayvan aka Ken Jebsen – Een zeer persoonlijk portret

apolut:kayvan-aka-ken-jebsen-–-een-zeer-persoonlijk-portret

30-07-22 09: 33: 00,

Gepubliceerd op: 30. Juli 2022 | Aantal reacties: nog geen

Ik ben blij dat ik jullie vandaag eindelijk het zeer persoonlijke portret van Kayvan aka Ken Jebsen kan presenteren. Mijn doel was om mijn maat Kayvan een keer in een echte privé sfeer mee te maken. Onze vergaderingen tot nu toe waren meestal politiek van aard of zeer werkgerelateerd. Echte privé-momenten waren zeldzaam en vonden vaak plaats onder tijdsdruk; reden te meer waarom de tijd op Corsica een zeer ontspannen tijd was. Kayvan, de politieke snelle prater, kan ook anders zijn: traag, bedachtzaam, nadenkend en filosofisch. Het is belangrijk om een persoon als Kayvan te hebben, die zo’n grote invloed heeft op de gedachten en daden van zoveel mensen,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: