BREAKING / Update

breaking-/-update

30-07-22 12:12:00,

Update; 3

Sommigen in Amerika vieren al feest.

 

 

Ze is op Hawaii geland.

🇺🇸The plane of the Speaker of the US House of Representatives Nancy Pelosi landed in Honolulu in Hawaii.

 

China zegt dat ze het vliegtuig van Nancy Pelosi kunnen neerschieten als ze probeert te landen in Taiwan

Dit wordt door DJHJ media gemeld;

Een propagandist van de Chinese Communistische Partij zei vrijdag dat het vliegtuig van huisvoorzitter Nancy Pelosi kan worden neergeschoten als ze probeert te landen in Taiwan. Ik denk niet dat ze het lef hebben, bovendien denk ik echt niet dat ze iets willen doen om ons een beter land te maken.

Hoewel Pelosi van plan is om landen te bezoeken die onze bondgenoten zijn, zoals Japan, Zuid-Korea, Maleisië en Singapore, staat Taiwan momenteel niet op haar reisschema. Het was genoemd toen ze de reis oorspronkelijk aan het plannen was voordat ze COVID kreeg. Het is niet bevestigd dat ze op dit moment plannen heeft om daar te landen.

Maar wat als haar vliegtuig werd vergezeld door Amerikaanse straaljagers? Dat zou nog erger zijn. China zou dat als een invasie beschouwen en zou het recht hebben waarschuwingsschoten af ​​te vuren op de vliegtuigen en als dat hen niet ontmoedigde, konden ze besluiten alle vliegtuigen neer te schieten. Mijn beste gok is dat Pelosi de reis zal maken zonder een tussenstop in Taiwan en dan zal verklaren dat ze daar om te beginnen nooit een tussenstop gepland heeft. Dat zou zijn gezicht redden en Pelosi er niet laf uit laten zien.

Het originele bericht

KORT BERICHT, NANCY PELOSI IS ONDERWEG NAAR TAIWAN.

 

Nancy Pelosi wil naar TaiwanHet Amerikaanse leger is begonnen met het ontwikkelen van noodplannen voor elk incident dat zich zou kunnen voordoen als Huisvoorzitter Nancy Pelosi haar gemelde plan om volgende maand naar Taiwan te reizen doorzet – nadat president Biden vorige week had gezegd dat ze geloofden dat het beter voor haar zou zijn om thuis te blijven.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: