De zeven niveaus van Red Pilled zijn

de-zeven-niveaus-van-red-pilled-zijn

30-07-22 05:01:00,

Arcy, een nieuwe lezer, brengt zijn ontwaken in kaart in termen die geïnspireerd zijn door de vrijmetselarij.

Mijn zoon kreeg in 2010 de diagnose autisme. Ik had natuurlijk gehoord van het verband tussen autisme en vaccins, maar ik wees het van de hand omdat ik een blind vertrouwen had in de mainstream media en artsen. Ik vermeed ook de alternatieve media en vertrouwde alleen de “deskundigen”. Het heeft me jaren van onderzoek naar geneeskunde/gezondheid gekost (om mijn zoon te kunnen behandelen) voordat ik eindelijk cynisch genoeg werd om de autisme-vaccin link diepgaand te onderzoeken en te beginnen met wakker te worden. Gelukkig gebeurde dit (1e niveau) vlak voordat de COVID lockdowns begonnen.

De 7-niveaus van COVID Red Pill
door “Arcy”

Ik ben momenteel een 6e-niveau COVID RedPiller die hoopt ooit tot het 7e niveau bevorderd te worden.

Hogere niveaus worden verkregen door fundamentele waarheden te leren, die slechts facetten zijn van de Volledige Waarheid. Het verkrijgen van het 1e niveau is het moeilijkst, want alleen JIJ kunt jezelf wakker maken.

Nul niveau: Blind vertrouwen in de mainstream media, de regering en de zogenaamde “deskundigen”. Schapen zijn in dit niveau.

1e niveau: Vaccins zijn NIET veilig en effectief. Ik ben in 01/2020 met dit niveau afgestudeerd.

2e niveau: Big Pharma controleert de Mainstream Media, de politici, de academische wereld en de ambtenaren van de Volksgezondheid. Volksgezondheidsfunctionarissen LIEGEN over de veiligheid van vaccins en geneesmiddelen.

3e niveau: COVID is een depopulatie-agenda via de klonter-prikken. Ik heb dit niveau in 04/2021 behaald.

4e niveau: COVID is een hoax en een van de motieven voor de nep-pandemie was om de dreigende wereldwijde financiële ineenstorting te verdoezelen, die te wijten is aan enorme wereldwijde schulden ($300 biljoen) en een Ponzi-schema met derivaten. De Federal Reserve heeft in 2019/2020 $11 biljoen bijgedrukt om banken te redden!

5e niveau: Globalisten (Illuminati/cabal/Satanisten/Vrijmetselaars) beheersen de moderne wereld via de centrale banken. (Zij die de geldhoeveelheid beheersen, beheersen de wereld. De Illuminati creëren fiatvaluta uit “dunne lucht” als schuld, die aan hen verschuldigd is, in plaats van de regeringen toe te staan zelf schuldvrije valuta uit te geven. De Illuminati bestaan uit een kleine groep elitaire “bloedlijn”-families en hun volgelingen die in de miljoenen lopen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: