Dissident One:ㅤDe meest waarschijnlijke persoon om je te doden is je dokter – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-meest-waarschijnlijke-persoon-om-je-te-doden-is-je-dokter-–-dissidentnl

30-07-22 06:21:00,

Toekijken hoe het medisch establishment liegt, bedriegt en incompetentie van Olympisch niveau tentoonspreidt, is de laatste twee jaar voor velen een hele schok geweest. Artsen hebben geholpen de grootste medische fraude in de geschiedenis in stand te houden, terwijl ze lachend geld opstreken, schrijft Dr Vernon Coleman.

Maar niemand had geschokt moeten zijn.

Leden van het medisch establishment, en hun praetoriaanse garde, de deskundigen, geloven altijd dat zij het het beste weten. Iedereen die de gevestigde orde in twijfel trekt, moet worden genegeerd en als hij volhardt, moet hij worden verpletterd, onderdrukt, belasterd en uitgestoten.

Het is echter niet moeilijk om een litanie van medische incompetentie samen te stellen – incompetentie die zo flagrant is dat, samen met kanker en bloedsomloopziekten, artsen al decennia lang een van de drie belangrijkste oorzaken van dood en verwonding zijn.

Veel van de verwondingen en sterfgevallen onder patiënten worden veroorzaakt door eenvoudige,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: