Dissident One:ㅤMinister van Economische Zaken Habeck uitgejouwd in Bayreuth – DissidentNL

dissident-one:ㅤminister-van-economische-zaken-habeck-uitgejouwd-in-bayreuth-–-dissidentnl

30-07-22 02:00:00,

Tijdens een burgerdialoog in Bayreuth probeerde Robert Habeck de koers van de Bondsregering voor te stellen alsof er geen alternatief was. Talrijke toeschouwers waren niet zo enthousiast, reageerden met boegeroep en hielden borden omhoog met het woord “oorlogshitser”.

Het optreden van de federale minister van Economische Zaken, Robert Habeck, tijdens een burgerdialoog in Bayreuth ging donderdagavond gepaard met veel gefluit en boegeroep, meldt RT.de. Aan het begin van zijn openingstoespraak, die ongeveer 16 minuten duurde, had Habeck moeite met spreken en werd hij herhaaldelijk uitgejouwd. Velen van de aanwezigen scandeerden: “Rot op”. Verscheidene borden noemden de Groene politicus een leugenaar, een oorlogshitser en een verrader. Sommige burgers vonden nog drastischer woorden en eisten “Neurenberg 2.0 processen” op een poster.

Heftige Entgleisungen bei Protest in #Bayreuth gegen Robert #Habeck. Auf Plakaten werden unter anderem „Nürnberger Prozesse 2.0“ gefordert.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: