Dissident One:ㅤNieuwe studie suggereert dat het aantal Covid mRNA-vaccinaties verband houdt met een toename van het totale aantal sterfgevallen – DissidentNL

dissident-one:ㅤnieuwe-studie-suggereert-dat-het-aantal-covid-mrna-vaccinaties-verband-houdt-met-een-toename-van-het-totale-aantal-sterfgevallen-–-dissidentnl

30-07-22 04:00:00,

Een hoger gebruik van Covid-vaccinaties correleert met een opmerkelijke toename van sterfte door alle oorzaken, zo blijkt uit een nieuw artikel van een Nederlandse onderzoeker, schrijft Alex Berenson.

Het artikel is gebaseerd op Nederlandse gegevens op stads- en gemeenteniveau over vaccinaties en sterfgevallen en toont aan dat gebieden met een hoog percentage Covid-vaccinaties recentelijk een hoog percentage sterfgevallen door alle oorzaken hebben gekend – sterfgevallen van alle soorten, Covid of niet.

Bron

Net als veel andere Europese landen met een hoge vaccinatiegraad heeft Nederland het grootste deel van het afgelopen jaar een hoge sterfte aan alle oorzaken gehad, zelfs als de sterfgevallen als gevolg van Covid buiten beschouwing worden gelaten.

(Vandaag meldden Europese statistici opnieuw een week van bovennormale sterfte, met bijna 8.000 meer wekelijkse sterfgevallen dan men in midzomer zou verwachten:)

Een paar artikelen hebben onlangs melding gemaakt van de trend,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: