Dissident One:ㅤZe gaan ons uithongeren – Miljardairs-groep haalt stilletjes landbouwgrond uit productie op het Amerikaanse platteland – DissidentNL

dissident-one:ㅤze-gaan-ons-uithongeren-–-miljardairs-groep-haalt-stilletjes-landbouwgrond-uit-productie-op-het-amerikaanse-platteland-–-dissidentnl

30-07-22 06:00:00,

De American Prairie (AP), een natuurbeschermingsproject in Montana, heeft in stilte meer dan 450.000 acres land ingepikt met de hulp van zijn miljardair-donateurs en de federale regering, meldt Fox.

Het weinig bekende project wil het grootste “volledig functionerende ecosysteem” van het vasteland van de V.S. tot stand brengen door ongeveer 3,2 miljoen hectare privé- en openbaar land samen te voegen, aldus de American Prairie Foundation, die het reservaat meer dan 20 jaar geleden heeft opgericht. De groep heeft sinds 2004 34 transacties geregistreerd op ruwweg 453.188 hectare grond in centraal Montana – waarvan een groot deel ooit werd gebruikt voor landbouw en begrazing – en blijft zich agressief uitbreiden.

“Onze missie is het samenstellen van het grootste complex van openbare en particuliere gronden gewijd aan wilde dieren”, vertelde Pete Geddes, AP’s vice president en chief external relations officer, aan Fox News Digital in een interview.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: