EenVandaag enquête over Rutte en… stikstof

eenvandaag-enquete-over-rutte-en…-stikstof

30-07-22 08:21:00, Inleiding

Deze week hadden ze het maar druk bij EenVandaag. Zoveel actualiteiten die een enquête behoefden. Gisteren, 29 juli, was het over de boerenprotesten, de dag daarvoor over Rutte en de dag daarvoor over de genderdiscussie. Die laatste komt nog maar nu eerst de enquête over Rutte.

Ik ga me onthouden van verder inleidend commentaar. Ik ben niet begonnen aan het invoegen van links bij alle onderwerpen die voorbij komen. Dat was echt teveel om te kunnen overzien. Ik wens u een verhelderend/schokkend/geheugenverfrissend (streep door wat niet van toepassing is) tochtje langs de kerfstof van Rutte. Ga er maar even voor zitten.

EenVandaag enquête over Rutte en… stikstof

EenVandaag: Welkom bij dit onderzoek over Mark Rutte als premier. Op 2 augustus is Mark Rutte de langstzittende premier van Nederland. Hij is sinds 2010, dan 4310 dagen, leider van Nederland en neemt het record over van CDA-premier Ruud Lubbers. In dit onderzoek stellen we je vragen over Rutte als premier. Maar allereerst, waar zou je op stemmen als er vandaag verkiezingen voor de Tweede Kamer zouden zijn? In dit lijstje staan alle partijen en fracties die sinds de Tweede Kamerverkiezingen een zetel in de Tweede Kamer hebben (gehad).

KN – Forum voor Democratie

Vertrouwen in Rutte

EenVandaag: In hoeverre heb je vertrouwen in…? 

  Veel Redelijk wat Niet zoveel Geen Weet niet … kabinet Rutte IV       X   … Mark Rutte als premier       X  

EenVandaag: Waarom heb je daar wel of geen vertrouwen in? Licht je antwoorden toe.

KN – Hoeveel redenen wil je hebben? Het kabinet? Daar zitten kopstukken in van de toeslagenaffaire. Dus notoire leugenaars, fraudeurs, criminelen. Wanneer je je daarbij aansluit ben je of dom of een met het hetzelfde sop overgoten opportunist.

Mark Flutte als premier? Hoeveel redenen wil je hebben waarom niet? Orkestrator van de toeslagenaffaire, zelf toegegeven zijnde een leugenaar (nota bene voor de Tweede Kamer met een grote grijns op zijn sm**l), zetbaasje voor Klaus Schwab, betrokken bij een hele reeks doofpotaffaires buiten de toeslagenaffaire om,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: