ForbiddenKnowledgeTV.net:Will The Real Joe Biden Please Stand Up – Conspiracy Theory Corner met Mindy Robinson

forbiddenknowledgetv.net:will-the-real-joe-biden-please-stand-up-–-conspiracy-theory-corner-met-mindy-robinson

30-07-22 06: 49: 00,

Voormalig kandidaat voor het 3e Congresdistrict van Nevada en producent van ‘ROUTE 91: Uncovering the Cover-Up of the Vegas Mass Shooting’, Mindy Robinson presenteert de vreemde discrepanties in het uiterlijk van onze onverschrokken leider, Joe Biden, zoals te zien in recente video’s geüpload naar het officiële YouTube-kanaal van het Witte Huis.

Mindy zegt: “Er gaat een video rond waarin Biden twee toespraken geeft op dezelfde dag, en het lijkt niet eens op dezelfde persoon. Niemand weet of het een diep nep CGI ding is, of dat ze hem gewoon een hoop Adderall en cocaïne hebben gegeven.”

Misschien is het meest schokkende deel hoe – rechtstreeks van het Witte Huis officiële YouTube-kanaal – de video een jump cut bevat in het midden van zijn toespraak en Joe Biden’s gezicht en toon van de stem lijken te transformeren in die van een compleet andere persoon.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: