Het is vijf over twaalf in het ziekenhuis. Door Hermann Ploppa

het-is-vijf-over-twaalf-in-het-ziekenhuis.-door-hermann-ploppa

30-07-22 09: 35: 00,

Werknemers in ziekenhuizen en medische zorgcentra, die door de media grotendeels worden genegeerd, strijden tegen ondraaglijke arbeidsomstandigheden. Sinds in de gezondheidssector het winstbeginsel regeert, is het steil bergafwaarts gegaan. Het is de hoogste tijd voor een terugkeer van menselijkheid en het algemeen welzijn.

Een commentaar van Hermann Ploppa.

De volgende tekst is een sterk uitgebreide versie van een artikel uit het weekblad Demokratischer Widerstand nummer 98.

Al twee en een half jaar strijden miljoenen mensen in Duitsland tegen het Corona-regime. En vier maanden lang hebben miljoenen mensen gevochten tegen het gevaar van een derde wereldoorlog. Dit is allemaal zeer eervol en zeer,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: