Raakt het Westen Afrika kwijt, of is het Afrika al kwijt?

raakt-het-westen-afrika-kwijt,-of-is-het-afrika-al-kwijt?

30-07-22 10: 07: 00,

De reacties van het Westen op de reis van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov naar Afrika tonen aan hoe geïsoleerd het Westen in de wereld is geraakt.

De reis van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov naar Afrika ging gepaard met bijna paniekerige reacties van de Westerse media en politici. Het is waar dat aan het begin van de Russische interventie meer dan 100 landen in de VN zich hebben aangesloten bij een verklaring van het Westen waarin de Russische interventie in Oekraïne wordt veroordeeld, maar dit waren loze woorden, omdat de verklaring geen praktische gevolgen heeft. Het gebrek aan wereldwijde steun voor de anti-Russische lijn van het Westen bleek toen geen enkel land dat geen satelliet van de VS is, de Westerse sancties tegen Rusland steunde.

Dit werd geïllustreerd door het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken in een foto die laat zien wat de “Internationale Gemeenschap” is volgens de westerse media, en wat de “Internationale Gemeenschap” in werkelijkheid is.

Zelfs staten die normaal gesproken zo loyaal zijn aan de VS als de Arabische Golf monarchieën hebben geweigerd om de VS te steunen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: