Redactionele aanbeveling: – Voor wie is “One Health” bedoeld? – Anthroblog

vertalenx0

30-07-22 02: – Anthroblog

anthroblog.anthroweb.info – by blog redaktion – juli 30, 2022

In het eerste deel van zijn gastbijdrage heeft Freddie Ponton de geschiedenis van het One Health concept geschetst en de supranationale organisaties genoemd die bij de ontwikkeling ervan betrokken zijn. In het tweede deel, dat hier volgt, onderzoekt hij de verhalen die worden aangevoerd om het te rechtvaardigen. Wat heeft biodiversiteit te maken met bioveiligheid en wat met de belangen van multinationale ondernemingen? Voor wie dient One Health?

Gastbijdrage van Freddie Ponton. Duitse publicatie met dank aan de auteur.

Eén gezondheid en het milieu

We moeten nog veel beter begrijpen hoe de agenda voor één gezondheid past in de “bedreiging van de biodiversiteit” en de klimaatverandering die al enige tijd worden gepropageerd. Toch moeten we ons eerst de vraag stellen: Zijn deze dreigementen wel gegrond, of is het weer een middel om schuldgevoelens, angst en verdere controle over de bevolking mogelijk te maken?

Dit artikel uit de New York Times van 17. June 2020, bijvoorbeeld, is een buitengewoon propagandastuk dat een aantal ideeën samenvat die aan het publiek zijn opgedrongen, vooral sinds de COVID 19 pandemie (of “plandemie” zoals sommigen zeggen). Mensen, zo wordt gezegd, hebben een vloedgolf van ziektes ontketend nadat zij begonnen met het vernietigen van leefgebieden en het ruïneren van ecosystemen. Het is dan ook geen verrassing dat in het artikel mensen worden geciteerd als Jonathan Epstein, vice-president wetenschap en voorlichting van de EcoHealth Alliance, een sleutelfiguur in de One Health echokamer van de media. Maar de overkoepelende boodschap is duidelijk: we moeten volksgezondheid en milieu nu samenbrengen, wereldwijd.

Alles wat we doen om natuurlijke systemen te verstoren, om het milieu te manipuleren, heeft gevolgen voor onze eigen gezondheid.

Het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) heeft op zijn website de transcriptie geplaatst van een toespraak van Inger Andersen, onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties en uitvoerend directeur van het milieuprogramma van de Verenigde Naties, op 17. März 2022 während der 28. annual Executive Session of the Environment Assembly (UNEA) afgegeven:

En tenslotte wordt in de ministeriële verklaring erkend dat het risico van toekomstige pandemieën groter is indien de mensheid haar interactie met de natuur niet herziet. De UNEA heeft een duidelijke boodschap overgebracht: een gezond milieu staat gelijk aan gezonde mensen en dieren.

Het idee om bevolkingen uit natuurlijke omgevingen zoals kustgebieden, bossen en groene weiden te verdrijven, lijkt rijper te worden, als het al geen deel uitmaakt van de VN-agenda 2030 en de langetermijnvisie van de VN om boerderijen en groene gordels te “her-wilderen” en meer en meer van de wereldbevolking naar overvolle Smart Cities en andere centra te drijven ter voorbereiding op de vierde industriële revolutie. Dat zou een manier zijn om controle te krijgen.

Christian Westbrook van Ice Age Farmer legde dit briljant uit in een video van juli 2020:

Door de video te laden accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Altijd YouTube ontsluiten

Ook het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) draagt zijn steentje bij door ons eraan te herinneren dat onze beschaving “wordt geconfronteerd met een wereldwijde noodsituatie op het gebied van biodiversiteit, klimaat en gezondheid, die allemaal het gevolg zijn van de vernietiging van de natuur”.

Juist, ze willen van de vermeende biodiversiteitscrisis een kans maken; natuurlijk willen ze dat!

Klinkt dat voor jou als bangmakerij?

Terug naar het One Health Platform, dat ook tot doel heeft de deelname van toekomstige One Health-leiders uit lage- en midden-inkomenslanden aan het internationale One Health-congres te ondersteunen en de gezondheid en productiviteit van de veestapel in ontwikkelingslanden te bevorderen door de impact van “verwaarloosde zoönosen” te verminderen. Op dit punt werken de milieu- en klimaatagenda en de vermeende uitlokking van de “zoönotische” pandemie samen om de alomvattende aanpak voor de invoering van nieuwe technocratieën mogelijk te maken. Organisaties zoals het International Centre for Well-Being (ICWB), dat door de Gates Foundation wordt gesteund, behoren tot de begunstigden van het One Health-platform.

Velen van u zullen gehoord hebben dat de Europese Raad op 3… Maart 2022 een besluit aangenomen tot machtiging van het openen van onderhandelingen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over een internationale overeenkomst (verdrag) inzake preventie van, paraatheid voor en bestrijding van een pandemie.

Bekijk de promotievideo van de Europese Raad voor het pandemieverdrag, waarin het wordt verkocht alsof het gaat om de veiligheid van toekomstige generaties, terwijl het er in feite alleen om gaat de EU-landen het recht te ontnemen hun eigen gezondheidsbeleid, -voorschriften en -wetten te bepalen. Dit is gewoonweg schandalig.

Wat is de urgentie van een dergelijk internationaal verdrag dat moet worden aangenomen in het kader van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)?

De Europese Raad beweert dat het landen over de hele wereld in staat zal stellen hun nationale, regionale en mondiale capaciteiten en weerbaarheid tegen toekomstige pandemieën te versterken, maar is dat werkelijk het doel of is het de zoveelste stap in de richting van één wereldregering?

De voorgestelde WHO-overeenkomst is onnodig en vormt een bedreiging voor de soevereiniteit en onvervreemdbare rechten,” aldus de Wereldraad voor de Volksgezondheid. “Het vergroot de onderdrukkende macht van de WHO om ongerechtvaardigde pandemieën uit te roepen, dehumaniserende verplichte quarantaines op te leggen en dure, onveilige en ineffectieve behandelingen op te leggen tegen de wil van het volk.

WCH-OPEN-LETTER-ON-WHO-PANDEMIC-TREATY-2

Veel voorstanders van het verdrag zijn van mening dat het de beste manier is om de politieke betrokkenheid van staten bij de hervorming van het wereldwijde gezondheidsbeheer te vergroten. In feite hebben de reacties van de regeringen op COVID-19 vele conventies en verdragen geschonden of er mee geknoeid, met inbegrip van de grondwet van de WHO, de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) en mensenrechtenverdragen.

Was One Health betrokken bij de voorbereiding van dit voorgestelde internationale verdrag, dat 2021 het Kaderverdrag is genoemd? Het antwoord is ja.

Op bladzijde 8 van het volgende document van het WHO International Framework Convention on Pandemic Preparedness and Response is One Health opgenomen in de juridische overwegingen, wat bewijst dat One Health vanaf het begin deel uitmaakte van het plan, wat bevestigt dat we op de juiste plaats zoeken.Verdrag-WHO-EC-Maart-2021

Gezien het feit dat de Belgische politicus Charles Michel, die sinds 2019 voorzitter van de Europese Raad is, samen met WHO chef dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, een van de belangrijkste ondertekenaars van het voorgestelde pandemieverdrag zal zijn, en het feit dat de Gates Foundation de op een na grootste contribuant aan de WHO is en een partner in de One Health International Coalition, kan veilig worden aangenomen dat het One Health-platform, nu gesteund door de vier leden tellende WHO-OIE-FAO-UNEP, zonder vermelding van de door Gates gefinancierde Big Pharma-vehikels GAVI en COVAX, kunnen achter de schermen een rol hebben gespeeld bij het aansturen, zo niet opstellen, van dit controversiële pandemieverdrag om invloed uit te oefenen op en enige controle te krijgen over het besluitvormingsproces en de mechanismen in verband met de Global Health Security Agenda (GHSA) door een gesystematiseerde “One Health”-benadering toe te passen op alles wat zij doen. Zie het als hun eigen op maat gesneden bureaucratisch kader voor het maximaliseren van hun eigen belangen, wat die ook mogen zijn.

Er zijn zeker een aantal zeer verdachte synergieën tussen dit verdrag en wat Bill Gates beschrijft in zijn nieuwste boek How to Prevent the Next Pandemic, waarin de miljardair-vaccinmagnaat de stappen schetst die nodig zijn om voorbereid te zijn op “de volgende pandemie”. In de volgende video somt Gates de drie stappen op , waarvan de tweede de oprichting zal zijn van een permanente organisatie van goedbetaalde deskundigen die klaar staan om op elk moment een gecoördineerde reactie op een gevaarlijke uitbraak te lanceren. In zijn boek stelt hij voor om deze groep GERM te noemen (Global Epidemic Response & Mobilisation Team). Het zou gevestigd moeten zijn in de regionale kantoren van de WHO en waarschijnlijk in het hoofdkantoor in Genève:

De deskundigen van het team op het gebied van ziektesurveillance zullen uitkijken naar mogelijke uitbraken.

 • Zodra een uitbraak wordt ontdekt, moet GERM in staat zijn een uitbraak af te kondigen en met de nationale regeringen en de Wereldbank samen te werken om zeer snel geld bijeen te brengen voor de reactie.
 • Deskundigen op het gebied van productontwikkeling zullen regeringen en bedrijven adviseren over de meest dringende geneesmiddelen en vaccins. Mensen die deskundig zijn op het gebied van computermodellen zullen het werk van modelleurs over de hele wereld coördineren om de verspreiding van het vermeende virus te berekenen.
 • En het team zal helpen bij het ontwikkelen en coördineren van reacties, zoals hoe en wanneer grenssluitingen, quarantaines, sociale afstand en het dragen van maskers moeten worden ingevoerd. Natuurlijk wil Bill Gates de leiding nemen over dit project.

Volgens Gates zou de reactie van GERM op een actieve uitbraak slechts een deel van het werk zijn. De belangrijkste taak van het team is te helpen bij oefeningen om te testen of de wereld voorbereid is op de volgende grote uitbraak. Militairen houden regelmatig oorlogsspelletjes om hun paraatheid te testen, en Bill gaat verder met te zeggen dat wij hetzelfde zouden moeten doen met alle potentiële virus- en ziektedreigingen. In de meeste landen zouden deze oefeningen worden uitgevoerd door lokale volksgezondheids- en militaire leiders, waarbij de GERM zou optreden als adviseur en controleur van hun acties.

U zou de tijd kunnen nemen om te luisteren naar Bill Gates’ TED talk waar hij uitvoerig spreekt over de GERM.

We kunnen zien dat Bill Gates en Charles Michel (voorzitter van de Europese Raad) elkaar eigenlijk kennen en een werkrelatie, zo niet een vriendschap, hebben.

Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden..One Health Platform en BMG FoundationBill Gates en Charles MichelBill Gates en Tedros Adhanom Ghebreyesus

Het is nu wel duidelijk dat in het kader van de Global Health Security Agenda (GHSA), die deel uitmaakt van de Agenda van de Verenigde Naties 2030, er worden geconcentreerde pogingen ondernomen om in de context van de COVID-pandemie 19 een verhaal uit te rollen dat een nieuw landschap van bioveiligheid en biologische dreiging tracht te creëren door de indruk te wekken dat er lacunes zijn in de capaciteiten inzake bioveiligheidstoezicht en -respons. Met andere woorden: We zijn niet veilig, en daarom hebben we een hele nieuwe wereldwijde laag van regels, systemen en handhavingsmechanismen nodig.

Waarom is dat? En wat is het echte doel? We komen daar nog op terug.

Als u het nog niet gezien hebt, zou ik u dringend willen vragen de tijd te nemen om de volgende video te bekijken, getiteld “The Plan”, die achtergrondinformatie biedt, maar ook een voorproefje van mogelijke toekomstige gebeurtenissen:

Zou dit kunnen verklaren waarom er in de afgelopen acht jaar overal ter wereld zoveel bioveiligheidsprogramma’s van de overheid zijn opgestart? Ik heb er vele opgespoord, die allemaal enthousiast de “One Health”-benadering omarmen en de enorme budgetten en steun die daarmee gepaard gaan.

Terugkomend op de onlangs gevormde vierpartij WHO-FAO-OIE-UNEP: Wat is de rol van het One-Health-High-Level Expert Panel (OHHLEP) bij de WHO en waarschijnlijk ook bij het Global Epidemic Response & Mobilisation Team (GERM) dat door Bill Gates is voorgesteld?

Het One Health-panel van deskundigen op hoog niveau

Het panel op hoog niveau is bedoeld om de “One Health”-agenda vooruit te helpen door de oorzaken van het ontstaan en de verspreiding van ziekten beter te helpen begrijpen, en besluitvormers te informeren om risico’s voor de volksgezondheid op lange termijn te voorkomen. It all sounds very altruistic.

The OHHLEP is composed of 26 independent experts selected by the four major international organisations (FAO, OIE, UNEP, WHO).

Een Franse deskundige maakt deel uit van het panel: bioloog en ecoloog Serge Morand, onderzoeksdirecteur bij het Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek (CNRS) en het Centrum voor Landbouwkundig Onderzoek voor Internationale Ontwikkeling (CIRAD).

Het panel op hoog niveau wordt echter voorgezeten door de Duitser Thomas Mettenleiter, voorzitter van de Institutraad van het Friedrich-Loeffler-Institut (FLI), en Wanda Markotter, directeur van het Centre for Viral Zoonoses van de Universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika (die ook bekend staat als de Afrikaanse Bat Lady), op wie we zo dadelijk zullen terugkomen.

Die erste Sitzung des hochrangigen One-Health-Expertengremiums fand am 17. und 18. Mai 2021 in Paris statt. Am Donnerstag, den 20. In mei 2021 organiseerde de WHO een persconferentie in aanwezigheid van Jean-Yves Le Drian, voormalig Frans minister van Defensie en huidig minister van Europa en Buitenlandse Zaken, die de nieuwe instantie voorstelde die verantwoordelijk is voor de preventie van dierziekten.

Na mijn recente artikel over het Duitse militaire bio-onderzoeksprogramma in Oekraïne, was ik niet verbaasd Thomas Mettenleiter, de voorzitter van de Duitse Raad van het Friedrich-Loeffler-Instituut, aan het hoofd van dit orgaan te zien. Het Friedrich Loeffler Instituut is, samen met het Instituut voor Microbiologie van de Duitse Strijdkrachten , in Oekraïne betrokken bij een aantal eigen biolaboratoriumprojecten. Zij werkten aan een bioveiligheidsproject “Ukrainian-German Biosafety Initiative for Zoonoses Risk Management at the EU External Border” (ze hadden ook Russische grens kunnen schrijven), dat deel uitmaakt van het German Biosafety Programme, dat wordt gefinancierd door het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Gids voor het beheer van zoönoses

en-tripartitezoonosesguide-webversie

Laten we even teruggaan naar Zuid-Afrika, waar het University of Pretoria One Health network (UPOH) in 2020 van start is gegaan, om te reageren op de COVID-pandemie 19, in partnerschap met het humanitaire programma van UNICEF via zijn vlaggenschipprogramma “Generation Unlimited“. Dit initiatief maakt deel uit van Future Africa en met name van de One Health cluster, waarvan de activiteiten en aandachtsgebieden worden geleid door Prof. Wanda Markotter, die toevallig ook de Onderzoeksleerstoel bekleedt bij UNICEF Future Africa en het tweede lid is van het Panel van deskundigen op hoog niveau voor One Health. Was het toeval dat Omicron voor het eerst in Zuid-Afrika werd ontdekt?

Sommigen van u zullen zich ook Dr. Angelique Coetzee herinneren, de Zuid-Afrikaanse arts die naar verluidt de Omicron-stam ontdekte en die later onthuldehoe zij “onder druk werd gezet” om de variant als veel gevaarlijker te beschrijven dan hij in werkelijkheid was. Dr. Coetzee was voorzitter van de South African Medical Association (SAMA en werd al snel gevraagd ontslag te nemen. Zij was duidelijk niet op de hoogte, maar de South Africa Medical Association (SAMA) zeker wel.

In het jaar 2018 begon de SAMA te strategeren en te brainstormen over wat er afzonderlijk en gezamenlijk kon worden gedaan om de gezamenlijke implementatie van One Health in Zuid-Afrika te realiseren. Dr. Angelique Coetzee was een van de eersten die in november over de nieuwe variant berichtte 2021 en bevestigde dat deze slechts “milde” symptomen veroorzaakt bij mensen in haar land. Ik geloof dat Dr. Coetzee geïntimideerd werd, wat erop kan wijzen dat zij betrokken was bij een groots plan waarvan zij geen weet had. Die Wahrheit zu sagen, verursacht in der »Need to Know«-Branche hohe Kosten …SAMA_SUM_OneHealth_2018Jun25_F474ED09C9175

Is One Health een publiek-privaat partnerschap?

Neem bijvoorbeeld het GIZ Global Project on Pandemic Prevention and Response, in het kader waarvan One Health sinds 2021 wordt gefinancierd en tot ten minste 2024 zal worden gefinancierd door het Bondsministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling ( Er zij op gewezen dat GIZ, dat zichzelf omschrijft als een dienstverlener op het gebied van internationale samenwerking voor duurzame ontwikkeling en internationaal onderwijswerk, een naamloze vennootschap is met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, erkend als een organisatie zonder winstoogmerk die toevallig elk jaar miljarden aan inkomsten genereert.

Als onderdeel van het GIZ-project werd het German Epidemic Preparedness Team (SEEG) opgericht. Het SEEG-team ondersteunt Duitsland, maar ook partnerlanden, bij hun inspanningen om zich op korte termijn, flexibel, professioneel en wereldwijd voor te bereiden op en te reageren op uitbraken van ziekten.

Om synergieën te benutten en van bestaande expertise te profiteren, het Friedrich-Loeffler-Institut (FLI), het Robert Koch-Institut (RKI), das Bernhard-Nocht-Institut für Tropenmedizin (BNITM) und die Charité Universitätsmedizin Berlin bei diesem Projekt.

Als u Duitsland en de rol van sommige van zijn organisaties bij de COVID-pandemie nader wilt bekijken, nodig ik u uit een kijkje te nemen bij het Charité Berlin Institute of Health (BIH). Het BIH wordt voor 90 procent gefinancierd door het Federale Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF) en 10 procent door de Staat Berlijn. Die beiden Gründungsinstitutionen sind die Charité – Universitätsmedizin Berlin und das Max-Delbrück-Zentrum für Molekulare Medizin in der Helmholtz-Gemeinschaft (die Helmholtz-Gemeinschaft ist mit 40.000 Mitarbeitern in 18 wissenschaftlich-technischen un De jaarlijkse begroting van de vereniging bedraagt meer dan 4,7 miljard euro (volg het geld).

Het Helmholtz Centrum voor Infectieonderzoek (FIZ) is geopend op 26. April 2022 das Helmholtz-Institut für One Health (HIOH) in Greifswald – Deutschland. Toeval?

De ceremonie bij het Helmholtz-instituut voor gezondheid werd bijgewoond door Dr Chikwe Ihekweazu, assistent-directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en hoofd van de WHO-hub voor informatie over pandemieën en epidemieën. De architect van deze WHO-hub voor informatie over pandemieën en epidemieën is niemand minder dan Jens Georg Spahn, de voormalige Duitse minister van Volksgezondheid onder leiding van bondskanselier Angela Merkel. Spahn was ook de architect van het Duitse programma voor een digitale portefeuille/vaccinatiekaart. Wat een kleine wereld…

Dr Chikwe Ihekweazu, adjunct-directeur-generaal van de WHO, spreekt de HIOH toe:

Op de Wereldgezondheidsconferentie in oktober 2020 kondigde federaal minister van Ontwikkeling Gerd Müllerde oprichting aan van een nieuwe “One Health”-afdeling in zijn ministerie.

Dit is een van de vele verklaringen die hij heeft afgelegd tijdens de Wereldgezondheidsconferentie 2020:

Met het oog op de COVID-pandemie 19zullen wij het prioritaire gebied van One Health en de preventie van pandemieën massaal uitbreiden,” aldus Müller. “Parlementair staatssecretaris Maria Flachsbarth zal onze internationale samenwerking coördineren als BMZ-commissaris voor wereldwijde gezondheid en één gezondheid.

Maria Flachsbarth was van 2018 tot 2021 ambtshalve lid van de Raad van Gouverneurs van de Afrikaanse Ontwikkelingsbank (AfDB).

Müller legde verder uit dat het Bondsministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (BMZ) in eerste instantie 30 miljoen euro van zijn wereldwijde noodhulpprogramma COVID-19 in het One Health-programma investeert. Deze middelen zullen worden gebruikt voor de oprichting van een eerste pandemiecentrum van One Health in Kenia om de uitwisseling van kennis over de gezondheid van mens en dier te bevorderen.

Samen met de Wereldbank versterken we de voedselveiligheid en de vroegtijdige opsporing van zoönoses in de voedselproductie, voegde Müller eraan toe.

Op deze dag werd One Health officieel geïnstitutionaliseerd in Duitsland.

Laten we nu eens kijken naar het Joint European One Health Programme (OHEJP)

Het Joint European One Health Programme (OHEJP)

Op 1. Januar 2018 wurde ein Gemeinsames Europäisches One-Health-Programm (OHEJP) gestartet, an dem mehr als 40 Partner aus 19 europäischen Ländern beteiligt sind. “Antimicrobiële resistentie en bedreigingen door nieuwe ziekteverwekkers zijn explosieve voorbeelden van de onderlinge verwevenheid van gezondheid en ziekte bij mens, dier en milieu”, zegt professor dr. Andreas Hensel, voorzitter van het Federaal Instituut voor risicobeoordeling (BfR). “Een gezamenlijk Europees onderzoeksprogramma onder de paraplu van One Health kan helpen om microbiële risico’s effectief aan te pakken.” De Duitse partners van het Europees gemeenschappelijk programma inzake één gezondheid zijn het BfR, het Friedrich-Loeffler-Institut (FLI) en het Robert-Koch-Institut (RKI).

Het One Health European Joint Programme (OHEJP) is opgezet op basis van het MedVetNet Network of Excellence en de MedVetNet Association. Het One Health European Joint Programme is hoofdzakelijk opgezet door referentielaboratoria voor infectieziekten bij mens en dier om werkprocessen met gemeenschappelijke prioriteit en door gezamenlijk onderzoek te integreren en op elkaar af te stemmen.

De MedVetNet Association is een van de consortiumleden van OHEJP. Het project loopt tot het einde van 2022.ANSES

Het doel van het Europees gezamenlijk programma (EJP) is, volgens de netwerkpagina, een Europees platform voor één gezondheid op te zetten dat beantwoordt aan de behoeften van Europese en nationale beleidsmakers en belanghebbenden (Stakeholders). Daartoe moeten de Europese instellingen op het gebied van geneeskunde, diergeneeskunde en bescherming van de gezondheid van de consument in de levensmiddelensector hun samenwerking uitbreiden om vooruitgang te boeken bij de beheersing van “door voedsel overgedragen zoönoses” (infecties die tussen mens en dier worden overgedragen), antibioticaresistentie en nieuwe infectiebedreigingen (opkomende bedreigingen).

De studie van infectieuze agentia die van dieren op de mens kunnen worden overgedragen, lijkt een belangrijk aandachtspunt van het Europese programma One Health te zijn. Het programma past in het EU-kaderprogramma voor onderzoek en innovatie “Horizon 2020“, dat zal worden opgevolgd door “Horizon Europe“, en wordt gefinancierd door de Europese Commissie. Het EJP One Health (subsidieovereenkomst 773830) werd geleid door het Franse Agentschap voor voedsel, milieu en arbeidsveiligheid (ANSES). Momenteel werkt ANSES aan het door Horizon Europe gefinancierde programma Parc, het European Partnership for Chemical Risk Assessment, een project om de volgende generatie van risicobeoordeling te ontwikkelen die rekening houdt met zowel de menselijke gezondheid als het milieu in een “One Health”-benadering.

Het doel van het EJP “One Health” is wetenschappelijke gegevens, methoden en softwareprogramma’s te verstrekken die door nationale en Europese instellingen kunnen worden gebruikt om gezondheidsrisico’s en mogelijke preventieve maatregelen te beoordelen. Tegelijkertijd moet worden gezorgd voor een uitwisseling met andere grote projecten die door de Europese Commissie worden gefinancierd. Een van de taken is een efficiënte en regelmatige overdracht van kennis tussen de onderzoeksgemeenschap en de nationale autoriteiten alsmede internationale en Europese actoren. Allen zullen samenwerken in een afgeschermde ruimte – wat erg lijkt op de manier waarop militaire inlichtingendiensten werken.

Het “One Health”-concept binnen het OHEJP erkent dat de menselijke gezondheid nauw samenhangt met de gezondheid van dieren en het milieu, aangezien bijvoorbeeld diervoeding, menselijk voedsel, de gezondheid van dieren en mensen en milieuverontreiniging allemaal nauw met elkaar verbonden zijn.

Overeenkomstig het concept “Voorkomen – Opsporen – Reageren” richt het nieuwe OHEJP zich op het versterken van de samenwerking tussen instituten en het integreren van activiteiten door middel van speciale gezamenlijke onderzoeksprojecten en onderwijs en opleiding op het gebied van door voedsel overgedragen zoönoses (FBZ), antimicrobiële resistentie (AMR) en opkomende bedreigingen (ET).

Hierboven vermeldden we hoe de Franse president Emmanuel Macron in zijn toespraak op de 75. World Health Assembly (WHA) de One Health Agenda gepromoot, maar in de volgende video, opgenomen tijdens hetzelfde evenement, is ook Sajid Javid, de toenmalige Britse minister van Volksgezondheid en Sociale Zorg, te horen die zijn steun voor de One Health Agenda herhaalt door te spreken over antimicrobiële resistentie en opkomende bedreigingen, twee pijlers van de One Health-aanpak. Dit kan geen toeval zijn.

Sajid Javid, UK Secretary of State for Health and Social Care, over One Health:

Neem even de tijd om de “Stakeholders” van het One Health European Joint Programme (OHEJP) te bekijken. Het helpt echt om te begrijpen hoe groot deze publiek-private samenwerkingsstructuur is en wat haar prioriteiten zijn.

Het lijdt geen twijfel dat we te maken hebben met een transdisciplinair netwerk van Europese wetenschappelijke instellingen die samenwerken met regeringen die maar al te graag de controle over het verhaal en de bijbehorende wetenschappelijke gegevens naar zich toe willen trekken en meer “aanbevelingen” willen doen aan beleidsmakers op het gebied van wereldwijde gezondheidsbeveiliging. Dat is de definitie van controle.

Project PREZODE en Project One Health

Het werk van OHHLEP bouwt voort op het Project PREZODE dat is opgezet door Franse onderzoeksinstellingen, waaronder het Franse Nationaal Onderzoeksinstituut voor Duurzame Ontwikkeling (IRD) met het Institut Pasteur, het Franse Centrum voor landbouwkundig onderzoek voor internationale ontwikkeling ( CIRAD en het Nationaal Onderzoeksinstituut voor landbouw, voedsel en milieu (INRAE) met diverse internationale partners.

Misschien verklaart dit waarom Macron zo dicht bij de voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, staat. Hieronder zien we ze samen op een selfie, samen met Arnold “The Terminator” Schwarzenegger. Dit zou gemakkelijk kunnen worden uitgelegd als een onbeduidend detail, maar helaas heeft alles een betekenis. Frankrijk, Duitsland en Brussel staan in het middelpunt van “One Health” en zijn hoogstwaarschijnlijk betrokken bij de planning van “pandemie 1” en zeker “pandemie 2” (zoals Bill Gates het liefkozend noemt), die door verschillende deskundigen nu al een soort “pokken” (misschien pokken of apenpokken) wordt genoemd.

“Terminator” Arnold Schwarzenegger, Emmanuel Macron, Charles Michel

PREZODE zal van zijn kant de aanbevelingen van het OHHLEP uitvoeren door onderzoek en operationele maatregelen te combineren om het risico op het uitbreken van besmettelijke ziekten van dierlijke oorsprong te verminderen door de biodiversiteit minder te belasten.

Opnieuw wordt de theorie van “zoönotische spillover” (overdracht van ziekteverwekkers van in het wild levende dieren op mensen) aan het publiek opgedrongen, en worden wij gedwongen te aanvaarden dat wij voortdurend worden bedreigd door in het wild levende dieren (en natuurlijk door het milieu) en dat wij dankbaar moeten zijn dat Big Pharma en vrijgevige filantropen als Bill Gates ons te hulp zijn geschoten (het is werkelijk een wonder hoe de mensheid het zonder hen zo ver heeft kunnen schoppen).

Het Prezode-project werd aangekondigd door de jonge leider van het WEF, de Franse president Emmanuel Macron, tijdens de One Planet-top op 11. Januar 2021 angekündigt. Het is fascinerend om te zien hoe deze hele puzzel geleidelijk op zijn plaats valt, en misschien nog interessanter is dat de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) samenwerkt met het PREZODE-initiatief om verdere samenwerkingsverbanden op te bouwen om het risico op het uitbreken van zoönoses te voorkomen.PREZODE-ENGLISHo

Op dit punt moeten we ons afvragen of de agenda voor één gezondheid is opgenomen in de blauwdruk van het masterplan van het Wereld Economisch Forum en Klaus Schwab’s Great Reset. Laten we eens kijken naar wat er gezegd is op de recente WEF-top 2022 in Davos.

De volgende korte video laat heel goed zien hoe gehoorzaam de medische onderzoeks- en ontwikkelingsindustrie is bij het volledig integreren van de One Health-benadering in haar bedrijfsontwikkelingsstrategie. U zult merken dat de spreker de term “Eén Gezondheid” niet noemt, maar deze bijna perfect parafraseert.

Is daar een reden voor? In ieder geval ontvangen wetenschappers aanzienlijke financiering van de federale regering van de VS en de Europese Unie, alsmede van grote stichtingen die de “One Health”-agenda bevorderen, zoals de Bill & Melinda Gates Foundation of de Wellcome Trust, om er maar twee te noemen. Dit zou kunnen verklaren waarom veel artsen hebben gezwegen tijdens de invoering van vaccinatie in Europa, maar ook in de VS en het VK. Zeker is dat deze vooraanstaande artsen op de vele WEF-conferenties die het hele jaar door worden gehouden 2022, de agenda van de globalistische One Health doordrukken. Ik weet niet hoe het met u zit, maar dit ziet er erg scripted uit …

“Threat-based economics” – Who does One Health serve?

De GHSA is een alliantie van 70 landen en internationale en niet-gouvernementele organisaties en bedrijven uit de particuliere sector die werken aan wereldwijde gezondheidsbeveiliging. Het omvat de WHO, de OIE, de FAO, maar ook de Wereldbank en Interpol.

Volgens het GHS vereisen de doelstellingen van de mondiale gezondheidsveiligheid niet alleen een “One Health”-aanpak om natuurlijke ziekterisico’s voor mens, dier en milieu aan te pakken, maar ook een veiligheidsfocus om opzettelijke bedreigingen van de gezondheid van mens, dier en landbouw en van de economieën van landen tegen te gaan. Dit is wat ik een “op dreiging gebaseerde economie” noem.

Hier volgt een uittreksel uit een interview door 2017 met Dr Simo Nikkari, GHSA/JEEdeskundige bij het Centrum voor Militaire Geneeskunde in Finland, die spreekt over het concept “One Health” in het hart van het wereldwijde gezondheidsveiligheidsbeleid. De Gezamenlijke Externe Evaluaties (JEE) is een samenwerkingsverband, maar ook een instrument dat door de WHO wordt gebruikt om een onafhankelijke beoordeling te krijgen van het vermogen van landen om te voldoen aan de Internationale Gezondheidsregeling van de WHO (IGV).

Dr. Simo Nikkari, GHSA/JEE-deskundige geïnterviewd door One Health 2017:

Wat Dr. Nikkari aan het einde van de video vermeldt, is uiterst belangrijk omdat het duidelijk laat zien hoe One Health reeds wordt gezien 2017 als de basis voor een nieuw kader voor overheidsoptreden, dat de gezondheid van mens en dier omvat, maar ook landbouw, defensie, economische ontwikkeling, planning van de voedselveiligheid, planning van de openbare veiligheid, toerisme, handel en vervoer. Nu kunnen we zien hoe de agenda zo is opgesteld dat alle aspecten van de wereldeconomie en -samenleving aan bod komen. De “One Health Agenda” verschaft de nodige gegevens voor de beleidsmakers op het gebied van de veiligheid in de wereld en het viermanschap WHO-OIE-FAO-UNEP om het zelfbeschikkingsrecht van soevereine landen voor eens en voor altijd uit te schakelen. Het is glashelder dat niet-gekozen instanties (“publiek-private partnerschappen”) de regels voor ons zullen maken als we dat toelaten.

De door de WHO voorgestelde pandemieovereenkomst zal de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) versterken door middel van een “One Health”-benadering, zoals bevestigd door de WHO hier. Hieruit kunnen we zien hoe het wereldwijde pandemieverdrag pe past perfect in het One Health-kader. Zij verschaft de organisatorische structuur en de bureaucratie voor het pandemieverdrag en zou de noodzakelijke hoeksteen kunnen vormen voor de oprichting van een toekomstige één-wereldregering.

Dit alles verklaart waarom de beleidsmakers van de EU en de Europese Raad voorstander zijn van een pandemieverdrag met de WHO dat zou kunnen leiden tot een onvoorstelbaar machtsmisbruik en de vernietiging van de democratie zoals wij die kennen. De Verenigde Naties is duidelijk de plaats waar de Nieuwe Wereldorde is gevestigd. U kunt er zeker van zijn dat dit verdrag niets minder is dan een springplank die de nieuwe wereldorde en haar publiek-private partners zal versterken op een manier en in een mate die nog nooit eerder is vertoond.

De “One Health”-agenda is een essentieel onderdeel, maar het is ook “het startsein” voor de Grote Herstart en de structurele blauwdruk voor een nieuw economisch model dat ik “One Economy” zal noemen.

De “One Health”-aanpak is volledig geïntegreerd in het ontluikende beleidskader van “mondiale gezondheidszekerheid” – dat ook het mondiale voedselzekerheidsbeleid, het mondiale landbouwbeleid, het mondiale milieubeleid, het mondiale vervoersbeleid, het mondiale defensiebeleid (enz.) omvat.), die alle deel uitmaken van de “One Health”-agenda.

Volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC), een orgaan van de Europese Unie, zijn de belangrijkste bedreigingen in verband met de “One Health”-aanpak opkomende ziektevectoren (zoönotisch en bij de mens), AMR (antimicrobiële resistentie) en bioterrorisme. Sinds begin mei is op de website van het ECDC al melding gemaakt van een uitbraak van monkeypox. Momenteel wordt de tracering en isolatie van personen met de ziekte bevorderd en de EU-landen wordt gevraagd hun diagnosecapaciteit (bv. PCR-tests) en hun voorraad monkeypoxvaccins te herzien.

Déjà Vu?

Merk op dat Bioterrorisme, een term die vaak door Bill Gates wordt gebruikt, het hele One Health-programma in het domein van de nationale en mondiale veiligheid plaatst. Net als bij de Global War on Terror (2001 tot nu toe) worden alle decreten die onder de vlag van One Health worden uitgevaardigd als “veiligheidsmaatregelen” geclassificeerd en hebben zij dus voorrang boven alle normale verwachtingen op het gebied van burgerlijke vrijheden en rechten.

Dit betekent ook dat elke wetenschappelijke consensus op WHO-niveau in deze nieuwe mondiale veiligheidsmatrix voor de gezondheid zal worden opgenomen. Voeg daarbij het toekomstige pandemieverdrag van de WHO en je hebt een situatie waarin geen uitzonderingen mogelijk zijn.

‘Wetenschap’ wordt een de facto wereldwijd mandaat en komt een stap dichter bij wereldregering.

ECDC woordvoerder Dr. Andrea Ammon over een mogelijke uitbraak van monkeypox in de EU/EER:

Vermoedelijke zoönoseverwekkers zoals ebola, zika en vogelgriep, leishmaniasis, West-Nijlvirus, brucellose, tularemie, monkeypox, gewone griep, rabiës en hantavirus zijn geïdentificeerd en onder de aandacht gebracht door deskundigen van One Health, die de sectoren en/of disciplines hebben genoemd waaraan prioriteit moet worden gegeven voor intensievere samenwerking met de volksgezondheid. Deze sectoren omvatten:

  • Tierärztliche Dienste
  • Wildtiere (z. B. Entomologen)
  • Verkehrswesen
  • Handel
  • Medien und Kommunikation
  • Biosicherheit
  • Pharmazie
  • Strafverfolgung, Polizei, Grenzkontrolle

Telkens zal dit resulteren in een “juridisch bindend verdrag” dat de Europese en andere ondertekenende landen ertoe zal dwingen hun recht op zelfbeschikking en de toekomst van hun economieën op te geven.

Ik heb reeds enkele van deze oproepen tot actie genoemd. Hier is er een van:

De ene oceaan

De ene oceaan” – De Franse president Emmanuel Macron en Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, hebben samen met 40 andere staatshoofden en regeringsleiders het initiatief genomen tot en mede vorm gegeven aan de “Agenda voor de ene oceaan” tijdens de “One Planet Summit for the Ocean”. Ursula zei:

De coalitie roept op tot de aanneming van een ambitieus verdrag voor de instandhouding en het duurzaam gebruik van de mariene biodiversiteit in gebieden die buiten de nationale jurisdictie vallen. Wij hebben een internationale overeenkomst nodig, een juridisch bindend instrument dat de volle zee op een duurzame manier regelt. We zijn zo dichtbij, maar we moeten meer doen.

Op 12. In februari 2022 hebben de Europese Unie en het Franse voorzitterschap in het kader van mondiale governance de “High Ambition Coalition on the High Seas” gelanceerd. De staatshoofden benadrukten dat het dringend noodzakelijk is voor het eind van het jaar tot een akkoord te komen. Tegen deze achtergrond hebben 27 lidstaten van de Europese Unie en 16 niet-EU-landen de High Ambition Coalition gelanceerd voor een “juridisch bindend verdrag over de volle zee”, waarvan het uiteindelijke doel de “One Ocean Agenda” is, waarschijnlijk onder auspiciën van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP), dat tijdens de top twee workshops heeft georganiseerd, waaruit zic In Accra, Ghana, heeft de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) op maart het nieuwe initiatief “Eén land, één prioritair product” in Afrika

Het transformeren van landbouw- en voedselsystemen begint met het identificeren van een product of een specifiek gewas,” benadrukte directeur-generaal QU Dongyu.

Het “One Country – One Priority Product” (OCOP) maakt deel uit van het wereldwijde actieplan “One Health” van de FAO om te komen tot wereldwijde voedsel- en voedingszekerheid en dit plan valt onder de agenda van de geïntegreerde aanpak van de FAO.

Zou het beroemde citaat van Kissinger de FAO en haar “One Country – One Priority Product” geïnspireerd hebben?

Beheers de olie, en je controleert de naties; beheers het voedsel, en je controleert de mensen” – Henry Kissinger

Ik denk dat we in de nabije toekomst een mondiaal verdrag voor voedsel- en voedingszekerheid kunnen verwachten waarin de FAO (lid van de Groep van Vier) wereldwijd de onbetwiste autoriteit zal opeisen.

Zeg me dat dit niet over bevolkingsbeperking gaat…

One Health: A World Order Serving Multinationals

Rond het jaar 2017 begonnen veel van ’s werelds toonaangevende bedrijven na te denken over hoe ze One Health konden integreren in hun strategieën voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) en hun bedrijfsontwikkelingsmodellen. Velen hebben het One Health-concept overgenomen en de visie omarmd dat “onze gezondheid en de gezondheid van de planeet volledig van elkaar afhankelijk zijn”.

Een uitstekend voorbeeld van een dergelijk engagement is Danone, een van ’s werelds grootste voedingsbedrijven, dat zelfs zijn bedrijfslogo heeft vernieuwd om de woorden “One Planet – One Health” op te nemen. Volgens Danone staat dit initiatief symbool voor een nieuwe stap in haar ambitie om een katalysator te worden voor de voedingsrevolutie. Zij moedigt alle consumenten en belanghebbenden in de voedingssector aan zich aan te sluiten bij de “Eén planeet – Eén gezondheid”-beweging (lees meer hier).

Andere bedrijven, zoals Veolia, een wereldleider op het gebied van milieuverandering, gebruikt haar Veolia Foundation om de “One Sustainable Health” (OSH)-aanpak te bevorderen, met als doel invloedrijke aanbevelingen en innovatieve acties te doen via het OSHA Forum. Volgens de Veolia Foundation zal dit proces leiden tot aanbevelingen voor het overheidsbeleid en de uitvoering van operationele maatregelen op dit gebied ten behoeve van “One Health for All”. Die Empfehlungen werden den Kern einer Erklärung des Forums für Sicherheit und Gesundheitsschutz bei der Arbeit bilden, die auf dem Weltgesundheitsgipfel 2022 (16. bis 18. Oktober in Berlijn, Duitsland).

Volgens de Partner Foundations van One Sustainable Health for All (OSHA) zullen deze aanbevelingen helpen “als leidraad te dienen voor het beleid en de acties van staten, internationale agentschappen, bedrijven, niet-gouvernementele organisaties en stichtingen.

Het is duidelijk dat mondiale bedrijven en hun stichtingen, samen met niet-gouvernementele organisaties en overheidsinstanties, de COVID-pandemie 19 hebben gebruikt als een nieuw mondiaal lanceerplatform om een kans te creëren voor hun nieuwe initiatieven met een geïntegreerde “One Health”-benadering. Men zou kunnen aanvoeren dat sommige van deze entiteiten baat hebben gehad bij een vroegtijdige waarschuwing, maar dat is aan u om te beslissen.

Om in de nieuwe economie te overleven, moet men de “One Health”-benadering omarmen.

Het door de globalisten bevoorrechte publiek-private samenwerkingsmodel heeft vele bevoorrechte kanalen, speciale forums en lobbygroepen gecreëerd die er zeker voor zullen zorgen dat de bedrijfsleiders van gisteren hun erfenis veiligstellen – en ook morgen in de voorhoede van de industrie zullen staan. Stap voor stap zullen zij meer en meer invloed krijgen bij het tot stand brengen van een consensus en in staat zijn het beleid te sturen in een richting die hen en hun bevoorrechte cohort ten goede komt. Dit niveau van bedrijfsfederalisme zal uiteindelijk kleine en middelgrote ondernemingen in een nadelige positie brengen, omdat zij het spervuur van voorschriften en hun eindeloze “naleving” niet langer zullen kunnen bijbenen en zich niet langer zullen kunnen veroorloven – een hoogst oneerlijke concurrentie waarin zij niet zullen kunnen overleven, omdat de reeds gigantische bedrijfsconsortia alles zullen blijven bezitten (terwijl u en ik “niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn”).

Is het toeval dat bedrijven als Mercedes hun nieuwe AMG hybride Project One noemen? Is het toeval dat wereldwijde verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz hun nieuwe reisverzekering OneTrip Emergency Medical noemen? En is het toeval dat Bayer AG, een Duitse multinationale farmaceutische onderneming, ook de “One Health”-agenda promoot?

Onze regeringen over de hele wereld waren voorbereid op de zogenaamde COVID-pandemie 19. Hoe kunnen we vergeten dat de Britse staatssecretaris van Volksgezondheid en Sociale Zorg, Jeremy Hunt, 2015 samen met premier David Cameron het UK Vaccine Network heeft gelanceerd, dat wordt voorgezeten door de beruchte Chris Whitty, om ervoor te zorgen dat het Verenigd Koninkrijk in de voorhoede staat van de wereldwijde strijd tegen toekomstige ziekte-uitbraken?

Het UK Vaccine Network had reeds vastgesteld dat veel ziekteverwekkers met epidemisch potentieel van zoönotische oorsprong waren en dat een “One Health”-aanpak voor de bestrijding van deze ziekten derhalve van essentieel belang was. Het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg werkte vervolgens samen met de Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC, een niet-gouvernementele overheidsinstantie die hoofdzakelijk wordt gefinancierd uit de wetenschapsbegroting van het Department for Business, Energy and Industrial Strategy (BEIS), om een onderzoekswedstrijd te organiseren ter ondersteuning van One Health-benaderingen om de ontwikkeling van vaccins te versnellen. One Health is niets nieuws voor hen, het werd gewoon onder de radar gehouden tot een gelegenheid zich voordeed.

Het UK Vaccine Network stelt dat One Health-onderzoek de “ontdekking van antigenen, een beter begrip van de pathogenese van ziekten en een snellere ontwikkeling van vaccins” zal ondersteunen. (Opmerking: Snelheid bij het op de markt brengen is essentieel, hoe kunnen we de supersonische ontwikkeling van klinische proeven en vaccins vergeten, waarbij de ontwikkelingstijd is teruggebracht van 10 jaar tot 6 maanden?)

Tenslotte

Ik zou waarschijnlijk nog een paar bladzijden door kunnen gaan met het opsommen van alle bedrijven, NGO’s en stichtingen, alsmede regeringen, die zich inzetten voor de nieuwe wereldgodsdienst van “One Health”, maar ik zou graag denken dat u het beeld al heeft. Wat we hier zien is een goed gefinancierd, onderling verbonden supranationaal netwerk met gecentraliseerde beslissingsbevoegdheden om het beleid vorm te geven. Het staat op het punt volledig operationeel te worden en vormt de basis voor een wereldwijde staatsgreep in het kader van een “publiek-privaat partnerschap”.

Als u een van de “One Health”-gelovigen bent, zult u ongetwijfeld bereid zijn uw armen te geven voor meer experimentele gentherapieën, en natuurlijk bent u bereid een veganistisch/vegetarisch dieet te volgen, en vliegreizen op te geven, om nog maar te zwijgen van een heerlijk leven in uw nieuwe, op zonne- en windenergie werkende, licht geklimatiseerde, smart flat in de speciaal gebouwde “Smart City” met zijn prachtige verticale art deco boerderijen. Hopelijk heb je een uitzicht dat je herinnert aan wat je vrijwillig opgaf om je veilig te voelen.

Het is absoluut duidelijk dat One Health een pijler is van het masterplan van onze “beschermers”, in het leven geroepen om mondiale beleidsmakers op het gebied van gezondheid te voeden met uitgebreide, angstaanjagende, kogelvrije gegevens die alle nieuwe noodmaatregelen, nieuwe normen en nieuwe libertarische wetten rechtvaardigen die essentieel zijn om te stelen wat er over is van onze onvervreemdbare rechten en vrijheden.

One Health is niet altijd populair geweest, maar het heeft zich langzaam omhoog gewerkt naar de top van de globalistische agenda en zal nu een belangrijke rol spelen in het nieuwe economische model (Great Reset) dat wordt gepromoot door het World Economic Forum en McKinsey & Co. (een van de Grote Vier adviesbureaus) terwijl zij het publiek blijven overspoelen met het nieuwste “Zoönoseverspreiding”-verhaal, met de hulp van de goedgelovige jonge leiders van het WEF die wij naïef hebben gekozen en natuurlijk met de onvoorwaardelijke steun van onze geliefde mainstream media.

De globalisten bouwen aan een virtuele economie door bij elke gelegenheid te roepen: Biodiversiteit noodsituatie, Klimaat noodsituatie, Defensie noodsituatie, Voedsel noodsituatie en Gezondheid noodsituatie , waardoor sommigen van ons zich afvragen of de Eén Gezondheid Agenda eigenlijk wel de operationele hoeksteen zou kunnen zijn, zo niet het bouwmateriaal, niet alleen van de Grote Reset, maar van een embryonale Eén Wereld Regering.

Intussen brengen zij het oude economische model met al zijn vuile geheimen voorzichtig ten val, terwijl zij natuurlijk voor zichzelf een “beter” systeem opbouwen. We kunnen nu zien dat er een gecontroleerde afbraak aan de gang is, waarbij het beter is om mee te gaan om mee te komen als je niet gecensureerd, achtergelaten of gewoon begraven wilt worden onder deze nieuwe technocratische lawine.

Het plan lijkt eenvoudig en duidelijk ontworpen om mensen in een constante staat van angst te houden, terwijl het hen leidt op een reeks van schuldreizen (vergelijkbaar met het religieuze concept van de erfzonde).

Moeten wij onze vrijheid en mensenrechten opgeven voor een laatste dosis van hun bioveiligheidscocktail?

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de mens een nieuw handelsartikel is geworden, gewoon een hulpbron die op de markt kan worden verhandeld. Onze lichamen zullen miljarden, zo niet triljoenen opbrengen voor de banken, de geneesmiddelen- en voedselkartels en de gulle filantropen die nu onze landen en regeringen hebben overgenomen.

Het vooruitzicht van winst en gemakkelijke financiering heeft te veel van onze academici en sommigen in de wetenschappelijke gemeenschap verleid, van wie velen veel te lang hebben gewacht op een budget dat nooit is gekomen, die gewoon een commerciële of politieke kans zagen om hun persoonlijke ambities te verwezenlijken. Wat onze verkozen vertegenwoordigers betreft, zij worden verkozen om hun vermogen te sussen en hun gebrek aan politieke moed.

Het nieuwe systeem zal ervoor zorgen dat wij als consumenten gedisciplineerd en steeds voorspelbaarder blijven door het gebruik van AI, geolocatie, gezichtsherkenningstechnologieën en apps voor machinaal leren. Er is veel voor te zeggen dat ons lichaam wordt gecontroleerd door afhankelijk worden van hun medicijnen en vaccins en steeds meer bijwerkingen krijgen tot onze laatste adem, ons laatste liedje (waarschijnlijk Otis Redding, These Arms Of Mine).

Het uiteindelijke doel van de One Health Coalition is de totstandbrenging van faciliteiten voor de productie van vaccins in alle landen die actief lid zijn van de WHO, en de opkomende internationale overeenkomst (verdrag) inzake preventie, paraatheid en reactie op pandemieën brengt haar een stap dichter bij dat doel (en niet zonder de hulp van Bill Gates). Ik ben bang dat als we doorgaan met deze waanzin van de Nieuwe Wereldorde, we uiteindelijk niets zullen hebben en erg ongelukkig zullen zijn, en dat onze kinderen en de kinderen van onze kinderen voor lange tijd mishandeld en gemanipuleerd zullen worden.

Ik wil dit artikel echter op een positieve noot eindigen. Ik ben elke dag getuige van onmiskenbare moed, want elke week komen klokkenluiders naar voren om ons hun verhaal te vertellen. Er zijn nog steeds veel goede en waardevolle mensen werkzaam in deze gecorrumpeerde instellingen en organisaties, en mettertijd zullen meer van hen naar voren komen en bevestigen wat wij al weten, of althans zullen sommigen zich tegen die tijd gerealiseerd hebben wat zij eigenlijk aan het doen zijn.

Er wordt elke dag goed werk verricht in instituten en laboratoria over de hele wereld, maar we hebben meer transparantie nodig en we moeten diegenen ontmaskeren die in het “dubbel gebruik” van de wetenschap een grenzeloos commercieel potentieel zien of een kans om de macht te grijpen.

Denk aan uw eed als u arts bent, en denk aan wie u dient als u politicus bent, en als u uzelf als wereldburger beschouwt, beschouw ware democratie dan niet als vanzelfsprekend. Bedenk altijd dat het een dagelijkse strijd is om haar in leven te houden, en dat het daarom onze plicht is om actief deel te nemen aan het behoud ervan.

Naar het eerste deel van het artikel

Oorspronkelijke publicatie 21stcenturywire.com

Al 17 jaar publiceert anthroblog artikelen over antroposofie en Zeitsymptomen. Onafhankelijk en niet beïnvloed door instellingen. Er ist auf Ihre Unterstützung angewiesen.

Oder durch eine Banküberweisung an: Lorenzo Ravagli, GLS Bank Bochum, IBAN: DE18 4306 0967 8212049400 / BIC: GENODEM1GLS.anthroblog.anthroweb.info · by blog redaktion · July

%d bloggers liken dit: