RubikonNews:ㅤDe inventaris

rubikonnews:ㅤde-inventaris

30-07-22 01: 58: 00,

Emilia “Milla” Fester’s bedoelde toespraak voor de jeugd is eigenlijk een toespraak voor de zogenaamde ongevaccineerden. Want de door Emilia Fester genoemde beperkingen golden al snel niet meer voor de groep mensen die voldeed aan de 2G- en later ook de 2G-Plus-regeling. Dat Fester afziet van verschillende activiteiten “uit voorzichtigheid en overweging” is niet overtuigend, aangezien zowel zij als haar vriendenkring zeker voldeden aan de genoemde voorschriften en dus als “beschermd” moesten worden aangemerkt. De hierboven beschreven uitsluitingen en verboden troffen dus in de eerste plaats niet-gevaccineerden, vooral toen “3G” wegviel en zelfs een snelle of PCR-test geen toegang meer gaf tot veel soorten voorzieningen. Emilia Fester als advocaat tegen de wil van de covidioot en de gezworene – Fräulein Millas Gespür für 2G.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: